Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák, akik gyes-en vannak!...

Kismamák, akik gyes-en vannak! Milyen munkákat vállaltok el, hogy ne haljatok éhen? Nem tudom, mit fogok csinálni, mikor hamarosan 28800 ft lesz egy havi jövedelmem.

Figyelt kérdés
A munkahelyem még nem vesz vissza....
2009. dec. 4. 10:02
 1/10 anonim ***** válasza:
ha tudsz egy picit varrni, akkor apróbb munkákat vállalhatsz. pl. nadrág felvarrás, függöny beszegés, ilyesmi
2009. dec. 4. 10:12
 2/10 A kérdező kommentje:
:( jó tipp, de ehhez béna vagyok.... azért köszi!!! Várom a válaszaitokat, hátha vmi olyan ötlet jön, ami segít rajtam.
2009. dec. 4. 10:13
 3/10 anonim ***** válasza:
van valami olyan amihez értesz, de más nem feltétlenül? pl gépírás, nyelvek, bármilyen kézimunka (kötés, horgolás, üvegfestés, gyöngyfűzés) - ha pl. ezekből néha adsz el, akkor legalább csurran, cseppen.
2009. dec. 4. 10:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Én remélhetőleg 4 órában be fogok segíteni egy könyvelő irodának itthonról. Persze ismerős által..ismerősnek. Naná, különben én sem tudnám... :(
2009. dec. 4. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Nyilván kicsit off-olok, de mi az hogy nem vesz vissza???

Kötelessége, és ha te közlöd, hogy x hónap y napjától munkába állsz, nincs joga megkérdőjelezni ezt!!! Gondolom van valaki a helyeden, akinek úgy írtak szerződést, hogy X. Y. távolléte idejére...

Én nem hagynám annyiban, nagyon kevés a Gyes, nézz ennek jobban utána, ha szeretnél visszamenni!

Nincs olyan, hogy csak úgy heccből nem vesz vissza, jogaid vannak, mint kismama és mint munkavállaló is!!!

2009. dec. 4. 10:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Én GYES-en vagyok. El kell keserítselek. Mert 28000Ft körüli összeg mindeössze csak 25000Ft lesz. :(

Itt olvastam valaki írását. Aki korán reggel sorban áll a turiban és kismama/baba cuccokat keres, vesz meg. Otthon kimossa kivasalja és felteszi a teszveszre vagy vaterára. Azt mondta, hogy így 20000Ft körüli plussz össze szokott jönni neki. Próba cseresznye!

2009. dec. 4. 11:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi lányok.... nekem is jó lenne vmi 4 órás itthon végezhető meló, de pedagógus vagyok, nem tudom, akad-e vmi nekem való.
2009. dec. 4. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
Korrepetálj gyerekeket,vagy vállalj felügyeletet.
2009. dec. 4. 21:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam, de a gond az, hogy senkire nem tudom bízni a kisfiamat.Nappal semmit nem alszik, így meg ki jön hozzám korrepre, ha 2 percenként futok a fiam után..Persze néha meg tudom oldani a felügyeletet, de a korrep rendszeres fix időpontokat igényel.. Ezért lenne jó vmi itthon végezhető munka, amit akár este is tudnék végezni, mikor már elaludt.
2009. dec. 4. 21:43
 10/10 anonim válasza:
kellet nektek a fideszre szavazni...bocsi nem bántásból de ez magyarország sajnos...
2010. nov. 14. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!