Kismamák, akik gyes-en vannak! Milyen munkákat vállaltok
el, hogy ne haljatok éhen? Nem tudom, mit fogok csinálni,
mikor hamarosan 28800 ft lesz egy havi jövedelmem.
ha tudsz egy picit varrni, akkor apróbb munkákat vállalhatsz. pl. nadrág felvarrás, függöny beszegés, ilyesmi
2009. dec. 4. 10:12
2/10 A kérdező kommentje:
:( jó tipp, de ehhez béna vagyok.... azért köszi!!! Várom a válaszaitokat, hátha vmi olyan ötlet jön, ami segít rajtam.
van valami olyan amihez értesz, de más nem feltétlenül? pl gépírás, nyelvek, bármilyen kézimunka (kötés, horgolás, üvegfestés, gyöngyfűzés) - ha pl. ezekből néha adsz el, akkor legalább csurran, cseppen.
2009. dec. 4. 10:21
Én remélhetőleg 4 órában be fogok segíteni egy könyvelő irodának itthonról. Persze ismerős által..ismerősnek. Naná, különben én sem tudnám... :(
2009. dec. 4. 10:23
Nyilván kicsit off-olok, de mi az hogy nem vesz vissza???
Kötelessége, és ha te közlöd, hogy x hónap y napjától munkába állsz, nincs joga megkérdőjelezni ezt!!! Gondolom van valaki a helyeden, akinek úgy írtak szerződést, hogy X. Y. távolléte idejére...
Én nem hagynám annyiban, nagyon kevés a Gyes, nézz ennek jobban utána, ha szeretnél visszamenni!
Nincs olyan, hogy csak úgy heccből nem vesz vissza, jogaid vannak, mint kismama és mint munkavállaló is!!!
2009. dec. 4. 10:58
Én GYES-en vagyok. El kell keserítselek. Mert 28000Ft körüli összeg mindeössze csak 25000Ft lesz. :(
Itt olvastam valaki írását. Aki korán reggel sorban áll a turiban és kismama/baba cuccokat keres, vesz meg. Otthon kimossa kivasalja és felteszi a teszveszre vagy vaterára. Azt mondta, hogy így 20000Ft körüli plussz össze szokott jönni neki. Próba cseresznye!
2009. dec. 4. 11:29
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi lányok.... nekem is jó lenne vmi 4 órás itthon végezhető meló, de pedagógus vagyok, nem tudom, akad-e vmi nekem való.
Korrepetálj gyerekeket,vagy vállalj felügyeletet.
2009. dec. 4. 21:38
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, erre én is gondoltam, de a gond az, hogy senkire nem tudom bízni a kisfiamat.Nappal semmit nem alszik, így meg ki jön hozzám korrepre, ha 2 percenként futok a fiam után..Persze néha meg tudom oldani a felügyeletet, de a korrep rendszeres fix időpontokat igényel.. Ezért lenne jó vmi itthon végezhető munka, amit akár este is tudnék végezni, mikor már elaludt.
10/10 anonim válasza:
kellet nektek a fideszre szavazni...bocsi nem bántásból de ez magyarország sajnos...
2010. nov. 14. 13:11
Kapcsolódó kérdések: