Milyen babakocsit használtok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 4. 13:07
1/12 anonim válasza:
Bebetto Pascal. Nem egy könnyű darab, de rossz járdákon, homokban simán elmegy. Alul nagy pakolós kosara van.
2/12 anonim válasza:
Touragoo, nagyon szeretem. Masszív, nagy kereke van és kényelmes.
4/12 anonim válasza:
Peg Perego Pliko P3 Compact. Mind a két gyermekemnél ezt használtuk. Imádtam!
5/12 anonim válasza:
Milyen terepviszonyokra? Mennyit autóznál, mennyit és hol közelednél vele?
6/12 anonim válasza:
Bocsi, előző vagyok. Használtok helyett valamiért azt hittem, hogy ajánlotokot írtál. Mi lengyel, 3in1-t vettünk, de végül hordoztam
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Nekünk Gallardo Verona van. Egy gyereket már kiszolgált, most jön a második. Nem említhetem, mint pillekönnyű, szuper kicsire csukható babakocsi; de mindenhol elmegy, minden belefér, sokáig elfér benne a gyerek is. Szóval nagyon ideális, ha sétálósak vagytok, és nem csak rövidebb időkre kell pl. amíg elugrasz a boltba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!