Babakocsitokat, melyet már nem használtok, hova, illetve kinek adjátok el, ha nem kell már? Hol érdemes meghírdetni?
Expressz asszem ingyenes, meg pl. a licit.hu-is. Aprónet is talán.
Meg vannak imami oldalak - keress rá, a városotokban vagy környékén működik-e ilyen oldal. (pl. Pécsimami, Szombathelyimami stb.)
Börzékre is ki lehet venni, sokan szívesebben vásárolnak, ha meg tudják fogni, látják közelről.
Én egy hét alatt eladtam, de elege használtan vettem, kicsit kevesebbért hirdettem meg, szerintem megérte, jó áron volt.
Én az Express.hu-ra a Jófogás.hu-ra és az Apród.hu-ra raktam fel a babakocsinkat.Nekem szerencsém volt mert szombaton felraktam és másnap már telefonáltak,hétfőn pedig el is vitték.De még utána is telefonált valaki hogy kellene neki.
A lényeg hogy reális árat kérjél érte,akkor tutira elviszik.Én az enyémet 22ezerért adtam el,újonnan 32000Ft.
Utolsó vagyok.
Ezek az oldalak mind ingyenesek.
Én találtam egy jó kis baba bizományit. Azt mondta a tulaj, hogy egymás kezéből rángatják ki a babakocsikat. Oda fogom bevinni a jövő héten.
Ha esetleg nem kelne el, akkor netes oldalakon meghirdetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!