Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babakocsitokat, melyet már...

Babakocsitokat, melyet már nem használtok, hova, illetve kinek adjátok el, ha nem kell már? Hol érdemes meghírdetni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 9. 10:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minden babakocsinkat a teszveszen adtam el.
2012. máj. 9. 10:40
 2/11 anonim ***** válasza:
szintén tesz-veszen. 4 babakocsit sikerült eladni. Nem mondom,hogy super áron, de inkább adtam olcsóbban, csak ne nekünk kelljen tárolni.
2012. máj. 9. 10:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Én szintén a teszveszen, szerencsére elég hamar sikerült eladni.
2012. máj. 9. 10:59
 4/11 anonim ***** válasza:
expresszen érdemes, mert egy babakocsi áránál már több ezer Ft-ot jelenthet a vaterás jutalék. persze ha ott nem érdeklődnének, én is a vaterára raknám
2012. máj. 9. 11:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Expressz asszem ingyenes, meg pl. a licit.hu-is. Aprónet is talán.

Meg vannak imami oldalak - keress rá, a városotokban vagy környékén működik-e ilyen oldal. (pl. Pécsimami, Szombathelyimami stb.)

Börzékre is ki lehet venni, sokan szívesebben vásárolnak, ha meg tudják fogni, látják közelről.

Én egy hét alatt eladtam, de elege használtan vettem, kicsit kevesebbért hirdettem meg, szerintem megérte, jó áron volt.

2012. máj. 9. 11:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem érdemes kitisztítani, kerekeket, vázat lepucolni, szép környezetben fotózni - nem valami sufniban, pincében. Leírni részletesen, melyek az előnyei, tulajdonságai, kinek ajánlod, kinek nem. Én amikor babakocsit kerestem, azokat meg se néztem, ami láthatóan koszos, vacak a fotó, meg egy mondatot ír róla...
2012. máj. 9. 11:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Én az Express.hu-ra a Jófogás.hu-ra és az Apród.hu-ra raktam fel a babakocsinkat.Nekem szerencsém volt mert szombaton felraktam és másnap már telefonáltak,hétfőn pedig el is vitték.De még utána is telefonált valaki hogy kellene neki.

A lényeg hogy reális árat kérjél érte,akkor tutira elviszik.Én az enyémet 22ezerért adtam el,újonnan 32000Ft.

2012. máj. 9. 12:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ezek az oldalak mind ingyenesek.

2012. máj. 9. 12:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Én találtam egy jó kis baba bizományit. Azt mondta a tulaj, hogy egymás kezéből rángatják ki a babakocsikat. Oda fogom bevinni a jövő héten.

Ha esetleg nem kelne el, akkor netes oldalakon meghirdetem.

2012. máj. 9. 12:30
 10/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hol van ez a bizományi?
2012. máj. 9. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!