Használtok babakocsihoz szúnyoghálót, esővédőt?
Érdemes azt is beszereznem a babakocsinkhoz?
Augusztusi baba lesz.
Szúnyoghálót csak pár hónapos koráig használtam! Mikor bejöttek a jó idők, és elkezdtek repkedni a darazsak, akkor nagyon megijedtem, és az volt a rémálmom, hogy biztos meg fogja csípni. Ez volt tavaly tavasszal. Idén már azt se tudom, hol a szúnyogháló! Nem volt nagy beruházás, mert ezer 1-2 száz ft volt, ha belefér vegyél, de majdnem hogy fölösleges.
Esővédőt viszont nagyon szeretem. Nem csak esőben, hanem szélben is nagyon praktikus. Az én fiam már egy kicsi szellőtől is képes volt üvölteni a babakocsiban, ha befújt az arcához. Ez már elmúlt, de nagyobb szélben is ki szoktunk menni sétálni, minden nap járunk boltba és akkor ráteszem az esővédőt.
Szóval az esővédő szerintem sokkal sokkal fontosabb! De lehet, hogy jól jön majd a szúnyogháló is.
A szúnyoghálóról még az jutott eszembe, hogy anyósomék falun laknak, és nagyon sok állatot nevelnek. Náluk akkora böglyök meg repülő szörnyetegek vannak, hogy leginkább ott használtuk a hálót, mikor pár hónaposan csak kiraktuk az udvarra aludni a gyereket.
Esovedot mindenkeppen, en azt nem csak esos idoben hasznaltam, hanem akkor is, amikor nagy szel volt, a homokot sem fujja be a kocsiba, a gyereket sem kell agyonoltoztetni, mert sokat felfog.
Szunyoghalonk is van, de azt nem hasznaltuk, mert nem volt babakocsiban alvos a kisfiam, igy nem volt ra szukseg, amig kicsi volt, most mar egy eves elmult, csak addig ul kocsiban amig toljuk, de estenkent nem szoktam mar tolni sehova, akkor az udvaron szokott jatszani, szoval gondolom iden sem lesz ra szukseg.
Köszönöm a válaszokat és hogy megosztottátok a tapasztalatokat, mind nagyon hasznos volt.
Akkor beszerzek mindkettőből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!