Mi a véleményetek a védőnőnkről?
A kislányom 7 hónapos. Nem rég voltunk kórházban, epilepszia gyanúval vizsgálták, végül nem igazolódott, éjszakai felriadásnak mondták. Valójában kétszer volt ilyen vele éjszaka, hogy mintha nem lett volna magánál, kékült a szája. Van a családban epilepsziás, így eléggé aggódom. Aug. közepén megyünk vissza kontrollra.
Most kb. 1 hete viszont azt csinálja a kislányom, hogy nagyon megfeszíti magát, kezeit a mellkasa előtt ökölbe szorítja. Ez kb. 1-2 percig tart, közben kipirosodik az arca, magánál van. Nincs szorulása. A védőnőt felhívtam, eljött, de pont akkor nem csinálta a kislányom, így csak én tudtam neki elmagyarázni. Azt mondta, lehet, hogy a mozgásfejlődés miatt van, mert nagyon kúszna, mászna már, csak még nem tud. De azt mondta, ha nagyon aggódom, menjünk vissza soron kívül a kórházba. Ma elvittem a védőnőhöz a babát, mert reggel is csinálta ezt a megfeszítést, de persze ott a tanácsadóban megint nem. Ugyanazt mondta a védőnő, mint a múltkor. Aztán hazamentünk, újra megfeszítette magát a kislányom, felhívtam a védőnőt, aki közölte, hogy nem jön ki megnézni, mert úgyis azt mondaná, hogy vigyem el orvoshoz, és újra elmondta, hogy lássa orvos. Na most én nem szívesen viszem a háziorvoshoz, mert ez egy falusi körzet, nem igazán ért a gyerekekhez, a múltkori rohamnál is(amikor aztán bekerült a kórházba, epilepszia gyanúval),azt mondta, hogy hisztizik a kislány.
Szerintetek rendben van, hogy kihívom a védőnőt, de nem jön el?
A védőnő NEM ORVOS, és nem is ez a feladata.. Nem is értem miért őt hívogatod az orvos helyett,vagy ahelyett, hogy vissza vinnéd a kórházba?
Nem is értelek.. A védőnő meg nem mentő, hogyha hívod száguldozzon. Nem köteles kimenni hozzád.
Köszönöm a válaszokat!
Elvittem a háziorvoshoz, persze ott sem csinálta a kislányom, de azért elmagyaráztam neki, mi történt. Szerinte semmi baja a kislánynak.
Megpróbálom levideózni, ha legközelebb csinálja. A férjem szerdán ér rá bevinni minket a kórházba.
Kisbetukkel zarojelben megjegyeznem neked h a vedono ugorjon neked rogton es azonnal harmadszorra ugy h nem az o dolga megtette amit tud de a ferjedtol oke a szerda igy hetfo este? Nekem ez fura
Ui remelem minden ok ew csak tulparaztad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!