Mit isztok egész nap?

Figyelt kérdés
Miből isszátok meg a napi 2-3-4 litert?
2010. aug. 28. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Víz,tea,leves,gyümölcsök
2010. aug. 28. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Mármint úgy átlagos felnőttek, vagy esetleg szoptatsz? Mert szoptatás idején ásványvíz, gyümölcstea, Milupa tejszaporító tea és mindenféle levesek voltak napirenden. Néha alkoholmentes sör. Szoptatás után viszont ásványvíz és tej.
2010. aug. 28. 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen szoptatok. Rendesen megiszom a napi 3 litert, ásványvizet és leginkább koffeinmentes teát iszom. Szerencsére van tejem. Mikor csökkent, akkor sűrűbben szoptattam és ittam a sört:-)

Csak kíváncsi vagyok mások miket isznak:-)

2010. aug. 28. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ásványvízből a napi 2 litert iszok, ehhez jön a leves,tej,alkalmanként gyümölcslé.De nem vagyok kismama, nem szoptatok.
2010. aug. 28. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Kismama vagyok, örülök, ha lecsúszik a 2 liter. Vizet, szörpöt, híg gyümölcsteát szoktam inni, de nagyon nehezen csúszik bármi is. Amit innék literszám, az a kóla, de azt nem engedem saját magamnak, max heti fél litert.

Amikor szoptattam, akkor nagyon sokat ittam, simán 5-6 litert egy nap: vizet, gyümölcsteát, laktorherbet, és sok levest ettem.

2010. aug. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!