Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a Bella név?

Hogy tetszik a Bella név?

Figyelt kérdés
Harmadik babócámmal vagyok várandós és elképesztően megtetszett ez a név pedig eddig nem igazán jött be. Kislányunkat Narának hivják, kisfiunkat Zénó.

2021. júl. 29. 21:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%
Nekem tetszik, de mivel a jelentése szép, szépség ezért max Izabellakent adnám, ha esetleg nem lenne egy világ szépe a gyerek akkor legyen inkább Iza.
2021. júl. 29. 22:37
 12/20 anonim ***** válasza:
77%
Mostanában a celebek között nagyon népszerű. Nincs bajom vele, de nekem más típusúak tetszenek
2021. júl. 29. 22:49
 13/20 anonim ***** válasza:
80%
Már eleve a két meglévő gyerek neve is kutyanév, egy harmadik már nem oszt nem szoroz. Díszes társaság lesznek ezekkel a förtelmekkel :D
2021. júl. 29. 22:55
 14/20 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon jól lehet csúfolni, a sulisok köcsögök tudnak lenni.
2021. júl. 29. 23:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Pont megy a Narához...mindkettő gáz. Komolyan minden kislány Bella, Nara meg Evolet lesz már?

Embernek való nevetek nincs véletlen. A Zénó még nagy duzzogva elmegy.

Én tuti kiakadnék anyámékra hogy így kiszúrtak velem.

2021. júl. 30. 06:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk meg minden 3.roma Bella nevet ad. A másik 2 a Linett és a Lara.
2021. júl. 30. 09:20
 17/20 A kérdező kommentje:
7 éves a kislányunk tehát nem a mostani celebeknek a gyerekeiről kapta a nevét.
2021. júl. 30. 13:52
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
Nekem tetszik, csak azért nem adnám, mert elég gyakori és én ritka név párti vagyok.
2021. júl. 30. 14:40
 19/20 anonim ***** válasza:
76%
Így hívták a spánielemet.
2021. júl. 30. 17:53
 20/20 anonim ***** válasza:
89%

Jól tetszik; de nekem is kicsit becenévszerű; bár azért megállja önmagában is a helyét.

De amúgy még vannak pl Izabella,Annabella, Mirabella; nekem az első kettő kicsit ilyen előkelő grófkisasszonyos hangzású, meg kicsit a harmadik is, de az nem annyira; de azért egy kicsit az is.

:)

Tehát szerintem ezek előkelős hangzású nevek, meg amúgy még önmagában a Bella is . Tehát jó úgy is, de én valami hosszabb verzióban adnám. Ezt most fejlesztettem ki: Klarabella. :) Nemtom, ez eddig létezett-e. :) Amúgy pl most jut eszembe, hogy van még pl Lorabella, Dorabella is.

2021. júl. 31. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!