Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tartjátok felesleges...

Nem tartjátok felesleges lépésnek a bilire szoktatást?

Figyelt kérdés
Nem egyszerűbb rögtön a vécére és elkerülni az újabb átszoktatást? Mivel jobb a bili?

2021. júl. 29. 13:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%
Nekünk jó volt a bili, mert kicsit szorulásos volt, és a bilin olyan pózban ül, hogy anatómiailag könnyebb elvégezni a nagy dolgot, mert magasabban van a térde, azaz a guggoláshoz közelebbi póz. Jobban meg is tudja támasztani a lábát. Pisinél persze mindegy. Nálunk nem volt gond az átszoktatással.
2021. júl. 29. 20:52
 12/16 anonim ***** válasza:
47%
Szűkítőt használtunk, meg még most is, mert a bilire nem volt hajlandó ráülni. 2,5 évesen kezdtük el, én mondjuk nem bántam. Egyszerűbb volt.
2021. júl. 29. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Hát nem is figyeltem, hogy a biliről átszoktak e már, de biztos 20+ osok😂😂mert, hogy én nem szoktattam át. Volt bili mikor már feltudott ülni wc re oda ment.
2021. júl. 30. 00:31
 14/16 A kérdező kommentje:

Jaj, utolsó, te vagy az a tipikus "nekem nem volt gondom, akkor másnak sem lehet" ember. Vagy már 20 év alatt elfelejtetted, mi volt régen.

Nem minden gyereknél megy ilyen könnyen, hogy majd csak simán odamegy.

2021. júl. 30. 09:57
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

13 vagyok láttam sok gyereket és azt tapasztaltam, hogy ott van gond ahol rápörögnek a dolgokra már előre. Van egy

2.5 évesem is aki nem akar sehová csak a pelusba, ez van.

Ha nem akarod biliztetni ne tedd.

2021. júl. 30. 10:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Általában nem azzal szokott gond lenni, hogy a biliről átszokjon a wc-re. Ez ritka, ha gondot okoz. Ami nehezen megy, az hogy a pelusról bilire vagy wc-re szokjanak. Eddig nem kellett szabályozniuk a szükségletet. Ha már ez a szokás megvan, pl a bilin, onnan már ugyan az a wc-re.
2021. júl. 30. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!