Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most kinek adjam oda a felesle...

Most kinek adjam oda a felesleges játékokat?

Figyelt kérdés

Van néhány felesleges játék itthon, ami alig használt vagy teljesen új állapotú. Szeretnénk ajándékba adni így karácsony előtt olyannak aki tényleg rá szorul, és nem csak azért akarja mert ingyen van és így spórol a gyereken. Oda is írtam, hogy ha ismernek valakit, írjon nekem és meg beszéljük a részleteket. Meg is hirdettem, de olyan emberek írtak hogy szeretnék, akiknek nem 1 hanem akár 6 gyereke is van. Volt aki írt néhány sort magáról. Teljesen meg értem,mindenkinek oda adnám szívem szerint. De valahogy még sem tudok el menni a dolog mellett, hogy miért vállal 2-4 akár 6 gyereket is ha nem tud karácsonyra sem venni nekik 1 játékot. Én azt is el ismerem, hogy baromi rosszindulatú vagyok most, de internetre miért van pénzük akkor, ha a gyerek meg konkrétan rongyokban jár? Nagyon szerencsésnek érzem magunkat, hogy nem kell nélkülöznünk.

Mi a véleményetek erről?

Ti kinek adnátok oda?

2020. nov. 28. 20:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gyerekkórház?

Ott mindig jól jön. A fiammal sokat kellett a bethesdába járnunk,sokszor vígasztalták játékkal amit hazahozhatott.

De a szobákban is folyton kell az utánpótlás.

2020. nov. 28. 20:56
 2/14 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem te nem szeretnél adni és nem is kell mindenkinek adakozni.
2020. nov. 28. 21:03
 3/14 A kérdező kommentje:

De igen szeretnék, mindig szoktunk. Csak csomoszor láttam már meghirdetve azt amit mi amúgy tök ingyen adtunk oda, és még el is vittük mert azt mondta nincs autója.

A kórház nem rossz ötlet.

2020. nov. 28. 21:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy rosszindulatú. Én is jártam úgy, h adtam volna, csak érte kellett volna jönni, úgy már nem volt jó. Meg hasonlók. Annak add oda, aki szimpatikus!
2020. nov. 28. 21:07
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan az emberek felelotlenek, sokszor tenyleg a semmire szulnek, de en nem itelkezem, mert en is kerulhetek nehez helyzetbe, soha nem tudni mit hoz a jovo.

Ugy tudom a virus miatt most nehezebb eljuttatni az alapitvanyokhoz, korhazba, anyaotthonba, stb, a jatekokat, ruhakat, sok helyen nem fogadjak. En odaadnam valakinek a jelentkezok kozul, valoszinuleg tenyleg szukseguk lehet ra.

2020. nov. 28. 21:31
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg a védőnőt meg lehetne kérdezni ismer e olyat aki rászorul

De amúgy nem vagy rosszindulatú, teljesen rendben van az amit gondolsz erről

2020. nov. 28. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:
55%

Nem teljesen értem a logikát. Rászorulóknak akartad adni és kiakadsz rajta, hogy olyanok jelentkeztek, akiknek nincs pénzük arra, hogy ajándékot vegyenek a gyereküknek!🙄 Mire számítottál? Ha gazdagok jelentkeztek volna, akkor az lenne a bajod, hogy minek kell neki ingyen, ha van pénze.

Lehet ismeretleneknek is adományozni, jól írták. Kórházak, alapítványok, cipősdoboz akció...kb.végeláthatatlan a sor. De te inkább add el. Aki nem szívből adja, az szerintem inkább ne erőltesse. Vagy te vagy, az a kérdező, aki mostanában minden nap kiír egy "kérdést" miszerint senki ne szüljön, csak neki szabad?🤔

2020. nov. 28. 22:21
 8/14 A kérdező kommentje:

#7 nem, ez az első kérdésem itt. 🤔

Azt vártam, hogy írjanak, hogy a szomszéd juliskának nagyon jól jönne mert. Nem azt, hogy olyanok jelentkeznek megint akiknek internetre van pénzük, meg cigire is. Önhibáján kívül így elő emberekre gondoltam elsősorban.

Már találtam gazdát a játékoknak egyébként. Írt egy hölgy, hogy az ovodájukba jár egy ilyen kislány. Fél veszem velük a kapcsolatot. :)

2020. nov. 28. 22:29
 9/14 anonim ***** válasza:
72%

Egyébként meg hadd döntse már el mindenki maga, hogy ha adni akar, kinek ad. Meg is tarthatná, ki is dobhatná, el is adhatná, magánügy. Az is, hogy mi alapján választja ki, kinek adja.

Kérdező, remélem, fognak neki örülni! :)

2020. nov. 28. 22:36
 10/14 anonim ***** válasza:
80%
#9! Ki mondta, hogy nem döntheti el? Pont arról szólt a kérdés, hogy nem tudja eldönteni. Ezért megkérdezte egy kérdezős oldalon. Nagyon durva, hogy egyesek képesek rá válaszolni 😂Mondhattad volna előbb is, hogy nem az a feladat, hogy válaszoljunk.
2020. nov. 28. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!