Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most kinek adjam oda a felesle...

Most kinek adjam oda a felesleges játékokat?

Figyelt kérdés

Van néhány felesleges játék itthon, ami alig használt vagy teljesen új állapotú. Szeretnénk ajándékba adni így karácsony előtt olyannak aki tényleg rá szorul, és nem csak azért akarja mert ingyen van és így spórol a gyereken. Oda is írtam, hogy ha ismernek valakit, írjon nekem és meg beszéljük a részleteket. Meg is hirdettem, de olyan emberek írtak hogy szeretnék, akiknek nem 1 hanem akár 6 gyereke is van. Volt aki írt néhány sort magáról. Teljesen meg értem,mindenkinek oda adnám szívem szerint. De valahogy még sem tudok el menni a dolog mellett, hogy miért vállal 2-4 akár 6 gyereket is ha nem tud karácsonyra sem venni nekik 1 játékot. Én azt is el ismerem, hogy baromi rosszindulatú vagyok most, de internetre miért van pénzük akkor, ha a gyerek meg konkrétan rongyokban jár? Nagyon szerencsésnek érzem magunkat, hogy nem kell nélkülöznünk.

Mi a véleményetek erről?

Ti kinek adnátok oda?

2020. nov. 28. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem a kérdezőt ő olyannak akarja adni aki magától nem kérnek ,vagy önhibáján kívül nem tud idén venni ajándékot.stb remélem jó helyre kerül a játékok.
2020. nov. 29. 06:57
 12/14 anonim ***** válasza:
51%

Senkinek, tartsd meg magadnak. Ilyen felfújt beképzelt alaktól el se fogadnék semmit, egy falat kenyeret se.

Csak tetszelegni akarsz és minél hosszabban az önjelölt JÓEMBER szerepében.

2020. dec. 13. 01:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha tetszelegni akarok, akkor tele posztolom a Faceboom azzal hogy kinek mit és hogyan segítek, én valóban rászoruló családnak szerettem volna adni, ahol tényleg gondot okoz akár 1 csokit is venni. Ha te nem értesz egyet azzal, hogy inkább olyan kapja meg, mint akinek okostelefonra és internetre van pénze, hát őszintén sajnállak. Szerintem az lenne tetszelgés ha világgá kürtölném. De neked is el mondom, nyilván nem nézted vissza. Megtaláltalam a megfelelő családot a védőnőn keresztül, és nem csak játékot de még meleg ruhát és tartós élelmiszert is vittem. Sőt, a mézeskalácsot közösen sütöttük ma, és a karácsonyi menüből is jut nekik. De persze sehol nép posztoltam róla, nem kürtölöm világgá, mert nem ez volt a lényeg. :)
2020. dec. 14. 22:17
 14/14 A kérdező kommentje:
És egyébként az ovis hölgy nem kérte a segítséget :)
2020. dec. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!