Most kinek adjam oda a felesleges játékokat?
Van néhány felesleges játék itthon, ami alig használt vagy teljesen új állapotú. Szeretnénk ajándékba adni így karácsony előtt olyannak aki tényleg rá szorul, és nem csak azért akarja mert ingyen van és így spórol a gyereken. Oda is írtam, hogy ha ismernek valakit, írjon nekem és meg beszéljük a részleteket. Meg is hirdettem, de olyan emberek írtak hogy szeretnék, akiknek nem 1 hanem akár 6 gyereke is van. Volt aki írt néhány sort magáról. Teljesen meg értem,mindenkinek oda adnám szívem szerint. De valahogy még sem tudok el menni a dolog mellett, hogy miért vállal 2-4 akár 6 gyereket is ha nem tud karácsonyra sem venni nekik 1 játékot. Én azt is el ismerem, hogy baromi rosszindulatú vagyok most, de internetre miért van pénzük akkor, ha a gyerek meg konkrétan rongyokban jár? Nagyon szerencsésnek érzem magunkat, hogy nem kell nélkülöznünk.
Mi a véleményetek erről?
Ti kinek adnátok oda?
Senkinek, tartsd meg magadnak. Ilyen felfújt beképzelt alaktól el se fogadnék semmit, egy falat kenyeret se.
Csak tetszelegni akarsz és minél hosszabban az önjelölt JÓEMBER szerepében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!