Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek zsebpénzt?

Hogyan szerezzek zsebpénzt?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Nem kapok zsebpénzt, de én szeretnék pénzt szerezni magamnak. Diákmunka még nincs, anyukám nem ad, de nekem kéne.

Valaki tippeket?

2021. júl. 29. 08:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tudom, de nekem ennyi is elég lenne. Nyílván lehetne ez több pénz, de ha 1000ret nem adnak.. .
2021. júl. 29. 09:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Van egyáltalán pénzük? Tudod az nem a fán terem, nem biztos hogy bele látsz a pénztárcájukba.
2021. júl. 29. 09:30
 13/17 A kérdező kommentje:
Anyagilag nem állunk jól, de rosszul sem. Amúgy havi ezer ft. nem olyan nagy kérés szerintem
2021. júl. 29. 09:32
 14/17 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy sok a havi 1000 ft ha minden hónap végén mínuszba kerülnek.

Szerintem nem feltétlen kötik az orrodra ha épp válságban vagytok. Az én anyukám se mondta el anno hogy hitelre vásároltunk a kisboltban, és hogy apa elkocsmázta a rábízott fizetést. Amit én érzékeltem, hogy a barátnőmék mennek játékboltba ahol én még sose voltam az előtt, meg hogy náluk mindennapos az ajándék nálunk karácsonykor is harisnya meg puszi volt.

Azt se írtad le, hogy hány éves vagy. Gobdolom 16 éves kor alatti, ha viszont felette vagy, akkor menj el diákmelózni inkább.

Ha alatta akkor próbálj a nagymamáddal beszélni, hogy elmész hozzá, segítesz nagytakarítani és hogy kaphatnál-e érte zsebpénzt.

2021. júl. 29. 10:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Sulidnál kéne megkérdezni, hogy van-e számodra ösztöndíj vagy valamilyen támogatás.
2021. júl. 29. 10:46
 16/17 A kérdező kommentje:

Mínuszban nem vagyunk, hitelt sem kell felvennünk/felvenni.

Mamám meghalt, sulim egy pénzsz*p* banda

2021. júl. 29. 11:28
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
15 éves kortól szülői engedéllyel diákmunkázhatsz. Most kB annyit tudsz tenni, hogy visszaváltható üvegeket guberálsz és visszaváltasz. Próbálhatsz még kutyasétáltatás jellegű munkáért kuncsorogni a fbn, de kicsi az esély, hogy kapsz.
2021. júl. 29. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!