Visszakérhetem a táborra befizetett pénzt, ha az ő hibájukból nem tud menni a fiam?
Én az elején elmondtam a gyerkőc problémáit. Volt bent egy próbanapon is, hogy lássák működni fog-e a dolog vagy sem. Azt mondták igen és szeretettel várják.
Kedden délelőtt felhívtak, hogy mégsem bírnak vele, menjek érte.
Ilyen esetben visszakérhetem a pénz egy részét?
Már megint miért vagyok lepontozva?🤔
Én is megpróbálnám visszakérni a pénzem, elvégre náluk betegedett le a szakember és miattuk nem tudjátok a gyereket vinni.
Nekünk is hétfőn kellett volna kezdeni a fejlesztőtábort, de 1.olyan terápiát írtak ki a gyerekemnek, ami mozgáskorlátozottaknak van és nem autistáknak, 2. a gyerekem sincs olyan állapotban, hogy ezt elviselje. Mi időben lemondtuk, de azt a pökhendi kioktatást, amit kaptunk válaszul, senkinek nem kívánom! Azt hittem, hogy legalább az ilyen szakemberek tisztában vannak azzal, hogy adódhatnak gondok.
Arra az időre, amiben mégsem megy a gyereked, visszajár a a pénzt.
Egyértelműen a tábor miatt nem tud menni.
Ha egy normál táborban lebetegedne egy nevelő és ezért hazaküldenének egy gyereket, mert így túl sokan vannak, akkor is vissza kellene adni a pénzt.
Az lenne korrekt, ha maguktól felajánlanák, hogy visszaadják, illetve ha szereznének másik pedagógust a gyerek mellé..
Viszont én is beültem a gyerekemmel a táborba és nagyot néztem, mik vannak ott. Ha teheted, ülj be, ha szükséged van egy kis nyugira, akkor viszont kérd vissza a pénzt, tudni fogják, hogy neked az összeg egy része(3 nap) is számít. 4 napra szerintem nem kérheted vissza..
Bpi hely? Az epreskertben nagyon NAGYON türelmesek és megértőek.
Megpróbálhatod, de kb biztosan nem fogod vissza kapni.
Arra fognak hivatkozni, hogy a probanap alapján úgy ítélték, a gyereknek megfelelő a tábor, de romlott/valtozott az állapota és így csak speciális szakemberrel foglalkoztatható megfelelően, az pedig jelen helyzetben nem megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!