Másnál is felsír a baba éjszakánként többször?
Fogzás, mozgásfejlődés, frontok, melege van, fázik, fáj a pocakja vagy más testrésze, egyedül érzi magát, stb stb.....
Kislányom 6 hónapos koráig átaludta, onnantól 3 éves koráig minimum 1x, és sokszor 2-3 órát is fent volt. Most 3,5 éves, 5-ből 4 éjszakát átalszik.
Kisfiam másfél éves, születése óta másfél-két óránként kelt éjszaka 16 hónapos koráig. Az elmúlt 2 hétben már volt átaludt éjszaka is.
Én meg úgy hozzászoktam az éjszakázáshoz, hogy továbbra is alig alszom....
6#
Hát a 3.gyermekem 7 hónapos múlt. Alig nyálzik. Eszik mint a gép, jó kedvű mosolygós. Napok óta fel fel sírt 1-1 rövidet éjjel. Az ínye nem volt piros, se duzzadt. Még se rágbi se rágott veszetül.
Tegnap még nem volt semmi, az éjjel is aludt mint a bunda. Se hasmenése se kicsípett popó.
Ma kocogott a kanál 😅
Másik 2 gyerekemet nagyon megviselte a fogzás. 🤷♀️ Ott colt minden.
Az elsőnek nem győztem cserélni a ruhát a nyálkendőt annyira nyálzott, fájdalomcsillapító mellett sikított. A feneke úgy festett mintha végig húztam volna a betonon..
Én is elsősorban a mozgásfejlődésre gondoltam most, mert szegénykém össze vissza csinál mindent.
nálunk is probal mindent is csinalni, de nalunk ez a nyughatatlan siras... neha kap gyogyszer alszik
neha lap gyogyszert es ugyan ugy sir :( nagyon megvisel h9gy nem tudom mi a baja, hogy nem tudok neki kipihent alvast biztositani ha fejre allok se
most 4 foga voros felul hetek ota es duzzadt
alul meg 2...
2 foga kont van 2 honapja a tobbi meg bent rekedt :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!