Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ébred éjszakánként...

Miért ébred éjszakánként többször is sírva 21 hónapos kislányom?

Figyelt kérdés

Pár hete van ez, hogy sokszor felsír éjjel. A legtöbbször azonnal vissza is alszik egyedül, de előfordul olyan is, hogy nem tudom visszafektetni. Amint bemegyek hozzá azonnal megnyugszik, az ölemben jól elvan, el is alszik, de mihelyst berakom az ágyába azonnal üvölt.

Már csak az egyik szemfoga nem nőtt ki, meg persze a nagy rágók, de a fogzás eddig nem viselte meg.

Napközben is feltűnően anyás lett, sokat szeretne ölben lenni, akármi történik csak én vagyok neki jó.

2015. jún. 24. 07:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Valószínű a fogacska. Enyémet se viselte meg az első pár fog. A kisőrlőkkel már vergődött ejjelente. Most, a nagyőrlőkkel már több mint egy hete nyűgi, sokszor elaludni sem tud este, 1-2 órát vergődik.

De! Nagy hiba lenne egyből a fogra fogni. Ki kell zárnu, nincs-e lelki tényező, rémálmok. Korából adódóan lehet most sok új ubger éri. Esetleg megijedt a hátszin, vagy messzire került tőled. Rémisztő lehet neki, hogy távolodni akar, de nem akar elveszíteni...

Este bújjatok össze, ne szóljon a tv. Az ágyában aludjon el.

Akármelyik is az ok, el fog múlni! Kitartás!

2015. jún. 24. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!