Melyik nevet választanátok?
Figyelt kérdés
Beatrix,Nikoletta,Angéla,Zita.
Mi a véleményetek ezekről a nevekről?
2021. júl. 23. 11:26
1/18 anonim válasza:
Ezek közül nekem csak a Zita jöhetne szóba. A Beatrix és az Angéla nekem nem tetszik, Nikolettához pedig olyan személyt kötök akivel nincs jó emlékem.
2/18 anonim válasza:
Ezekből a Zitát választanám. Angéla, Beatrix nem tetszik és a Nikoletta is inkább csak Nikolett-ként tetszik.
3/18 anonim válasza:
Ezek közül nekem a Zita és az Angéla tetszik. Zitaként szeretem a nevem, nem becézik fölöslegesen, szerintem gyerekként is felnőttként is jó név, nincs belőle túl sok, így társaságban nem kell megkülönböztetni. Az Angélából Angi lesz valószínűleg. Amúgy mindegyik név teljesen okés.
5/18 anonim válasza:
Zita. A Beatrix és az Angéla szerintem nem szép, a Nikoletta pedig túlságosan elcsépelt már.
6/18 anonim válasza:
Zita, Angela.
Sajnos tobb Beatrix ismerosom van, akikke nem szeretnem pl hogy a gyerekem valjon, Nikolettakkal szinten csak rossz tapasztalatom van, 4-bol 3 cigany, eloljaroban ennyit.
7/18 anonim válasza:
Beatrix, Trixi becézése tetszik. Nikoletta túl elcsépelt, Angéla elmegy, Zitáról mindig a parazita szó jut eszembe.
8/18 anonim válasza:
30 éves vagyok, az én korosztályomban minden 5.lány Niki volt, ezt biztos nem.
Beatrix egyátalán nem tetszik.
Zita elmegy, de a gyerekemnek nem adnám.
Angéla elmegy, de a gyerekemnek ezt se adnám
9/18 anonim válasza:
Nekem is a Trixi becézés miatt a Beatrix.
10/18 anonim válasza:
Zita.
Okok hasonló, mint az első válaszolónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!