Kivancsi vagyok hogy kinek mi a velemenye arrol amit csinalok?
2,5 eve vagyunk meg csak egyutt a parommal es hat szerettuk elvezni az eletet. Utazgattunk, szorakoztunk es persze jartunk el be ulni valahova meginni ezt azt.
Kemenyen dolgozo parnak mondanam magunkat, eljottunk Angliaba dolgozni hogy meg tudjunk magunknak engedni ezt azt.
Aztan hiaba vigyaztunk teherbe estem. Az elejen megijedtem, de most mar nem tudom elkepezelni az eletem nelkule, mar 5 honapos! Sajnos egy joindulatu betegseg miatt, nem volt eleg tejem es elis apadt hamar. Igy hat bejott a nyar, es neha jol esik a parommal miutan elaludt a babam inni valami. Olyankor jokat sztorizunk kartyazunk, tarsas xbox stb. Volt amikor hajnalig fent voltunk. De a feleloseg nalam meg van! Tudom hogy van egy babam, tartok merteket de azert be tudok csiccsenteni, de sosem innam le magam a sarga foldig, vagy hogy fetrengjek vagy ne tudjak magamrol. Amikor el megyunk valahova hotelbe is, etterembe vagy csak a tengerpartra, akkor is meg iszunk valamit. Vagy ha el megyunk bogracsozni kerti partizni a baratokkal(ez ritka, 2x volt eddig) akkor is iszok valamit.
De a buntudat mindig bennem van. Jo anya vagyok! Szabad ezt?
Es egy ismerosom mondta hogy, nem kell aggodni, nem vagyok sosem reszeg mert tudom a merteket. Mindent meg teszek a babaer, De nem kell elfelejtkeznunk magunkrol sem, mi is szorakozhatunk, fiatalok vagyunk es nem allt meg az elet.
Es kicsit megnyugodtam, miutan itthon csinalom amit kell a hazi munka stb. Jo nem csak itthon ulni es begyepesedbi…de mindig kivancsi vagyok mas mit gondol !?
Bocsi a Magyaromer
Gondoltam higy lesz egy ilyen komi hogy attol hogy o ilyen stb…
Pont irtam is hogy azt mar nem tudnam.
Nem azert megyunk haza 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️Normalis vagy?
Hat te nagyon el mentel a valosagtol.. kb semmit nem talaltal el. Nem menozott itt senki hogy jobb lesz, azt irtam hogy itt egyszer volt bogracs, otthon biztos tobb lesz, de akkor mar ha ugy van ott van nagyi is. Es erre azt irni hogy ezert megyek haza nonszensz… azert megyunk haza, mert mar nem voltunk reg, meg nem láttak a picit, jo lesz otthon is lenni, elkell intezni egy csomo dolgot, keresztanya leszek es sorolhatnam es erre irni egy olyat hogy azert hogy ihassak, mast nem tudtam ra irni, csak kerdezni hogy komoly? Sertodes jeleit nem tudom mibol vehetted es miert keleltt igy tul vinni, olyan gondoltokkal hogy menonek tartom magam meg a baberrkoszoru stb, honnan szeditek ezeket ilyenkor?? Meg hogy azt akartam hogy dicserjetek itt agyon, tenyleg az ilyen gondolatok hogyan szuletnek vagy nem ertem az ilyen alaptalan kijelenteseket miert vagy hogy? Na mindegy, tudom hogy tobb embernek nem tetszik az egesz es mindenki velemenyere kivancsi voltam sertodes nelkul, ne tudd mar jobban a masik hogy gondol vagy erezz!
Azert legyen neked is es mindenkinek szep napja!
Jaj, nem kell tenni a fejedet, senki se most jött a falvédőről. Nem kell magyarázni a bizonyítványt. Igenis megsértődtél, amikor meg lett mondva, hogy gáz ennyit inni ilyen kicsi gyerek mellett, aztán meg elkezdtél magyarázkodni, meg hápogni, hogy hát te nem is tudod, hogy honnan szedjük. Majd még egyből te leszel az áldozat. Inkább önvizsgálatot tartanál, hogy mit is vártál ettől a kérdéstől. Hogy megnyugtassanak, hogy ez nem gáz? Hogy megmondják, hogy az, mert te is érzed és kell valami, ami miatt elég rosszul érezd magad ahhoz, hogy visszafogd magad?
A keresztelő után is becsípsz majd? Hát. Mégiscsak keresztanya leszel!
Örülj, hogy ilyen cuki gyereket dobott a gép, hogy lehet ilyen méltatlanul viselkedni mellette. Szegénykém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!