Hova kell jelezzek ,hogy anyaotthonba szeretnék menni?
25 hetes terhes vagyok. A párom megcsal, bánt érzelmileg szó szerint gyűlöl, mivel gyereke lesz tőlem. Még élné az életét, de legbelül meg tudja, hogy van egy apai kötelessége. Sokszor a fejemhez vágta, hogy nem szeret és csak a kicsi miatt van még velem. Bár sokszor mondta, hogy a kicsi se érdekli. Azt várta, hogy vetéljek el, hogy eltudjon hagyni. 5 hónapja kezdődött minden, miután munkahelyet váltott és megismerkedett valakivel. Hibáztatott, hogy nem lehet vele, mivel én itt vagyok és a baba.. nem szeretném, hogy a kicsire ez kihasson majd. 4 éve vagyunk együtt és ebből 2 éve próbálkozunk, hogy teherbe essek 2 szer megtörtént viszont sikertelenül. Most végre mondhatom, hogy minden rendben van a babával a mérések szerint egészséges kislány :)
A lényeg, hogy minden félretett pénzemet beleöltem a az ő saját ingatlanja felújítására. Sajnos a bankártyám kódját is tudta és vett le pluszba egy bizonyos összeget, amiről persze kaptam értesítést ő viszont nyomtalanul eltünt 2 napra. Nincs saját házam. Veszélyeztetett terhesként nem vesznek vissza a munkahelyemre. Anyámhoz nem mehetek vissza sajnos ezt bővebben nem fejteném ki, hogy miért. A lényeg, hogy anyaotthonba szeretnék menni és a párommal minden kapcsolatot megszüntetni. Hogyan kell kérvényt benyújtanom? Egyáltalán kell? Vagy elég ha jelzek a védőnöm felé? Meddig lakhatok ott majd a babával? Lesz saját szobánk? Elvihetem a baba cuccait is? (Babakocsi, babaágy, stb) Félek belevágni, de tudom, hogy ez így helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!