Ha a kisfiammal akarok elmenni anyaotthonba, akkor ott hogyan mennek a dolgok?
attól is függ hol laksz... budapesten? én éltem anyuval anyaotthonban. nekünk nagyon sürgős volt, mi egy átmeneti ötnapos szállóra mentünk először és az ott dolgozó szociális munkás segített anyaotthont találni.( Óbudán 2 is van.)Felhívta az otthont és ahol volt szabad hely oda küldött minket elbeszélgetésre. Szerencsénk volt az elbeszélgetést követő napon költözhettünk.
Ha te mint magán ember akarsz jelentkezni akkor valószínűleg felkell keresni az otthonokat vagy levelet írni. Attól is függ szerintem mennyire vagy rossz helyzetben mert általában várólista is szokott lenni.
amikor mi ott voltunk 1,5 év volt a maximálisan ott tölthető idő, azalatt az idő alatt talpra kell hogy álljon az ember vagy kereshet még másik anyaotthont. Egyébként nagyon segítőkészek , minden hónapban volt élelmiszer csomag és minimális összeget kellett fizetni.
de azért arra számítani kell hogy nem egy leányálom ott élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!