Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen konfliktusok merültek...

Milyen konfliktusok merültek fel a családban, miután megszületett a baba?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasok olyanokat, hogy ha nem jönnek látogatni az baj, ha túl korán jönnek az a baj, mindenki beleszól, mindenki jobban tudja, stb. Nálatok mi okozott konfliktusokat? Nem csak ezek közül, bármi. Melyik családtaggal?
2021. júl. 22. 07:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Anyósom hipchonder, retteg a ráktól. A férjem is szenvedett emiatt gyerekkorában. Szerintetek? Bármi baja van a babának, erősen célozgat, hogy rákos. Miért nem nézi meg szakorvos? Miért nem vesznek vért? Persze a babát látta minden esetben a házi gyerekorvos, mindig kisebb baj volt (reflux, stb).

Anyósomék és a saját szüleim se tudják felfogni, hogy a gyereknek szeparációs szorongása van+kovid miatt nem szokott hozzá senkihez és nem "húzhatják-nyúzhatják". Baromi türelmetlenek vele. Anyósom még sírt is :D :D, hogy a baba már sose lehet majd az Ő kezében úgy, hogy ne sírjon. :D

2021. júl. 22. 23:54
 12/12 anonim ***** válasza:
Az összes nagyszülő vekergett a gyerek súlyán kB 10 éves koráig. A magasságához képest mindig a nagy könyv szerinti normál súlytartomány mértani közepére esett. A magassága is. De szerintük hol kövér, hol sovány, hol nem gyarapszik, nem etetem, nem jól etetem, hathetesen kaphat a már reszelt almát, én is kaptam, lám, felnőttem. Ja, csak full allergiás vagyok és hiperérzékenyek a beleim.
2021. júl. 23. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!