Szèp nèv a Lara?
Figyelt kérdés
2008. dec. 9. 11:35
1/5 anonim válasza:
Szia! Szerintem szép.
Bár jó lenne tudni hozzá a vezetéknevet is, hisz mondjuk a Pap Lara annyira nem hangzik jól, mert mindkettő rövid, akkor illik hozzá valami közepesen hosszú harmadik is szerintem, pl Pap Lara Noémi.. Viszont, ha mondjuk Pertovics Lara, az magában is elég hosszú, hogy szép legyen:)
2/5 anonim válasza:
Szia! Az, hogy szép-e valami nagyon szubjektív. Nekem pl. nem tetszik a Lara név, másnak ez lehet a kedvence.
3/5 anonim válasza:
én azt szerettem volna adni a kislánynak csak az unokatesóm megelőzőtt így lett léna!!!!!vagy a hannát adtam volna de abból meg sok van!!!!!
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én a neveket mindig valaki ismerőshöz kötöm. Ezért nekem tetszik a Lara név mivel az unokatesóm lányát is így hívják és gyönyörű göndörfürtös hajacskája van barnás bőre és eszméletlen szép nagy zöld szemei. Valószínű nem tetszene a név se ha egy csúnya kis békácska lenne vagy egyszerűen csak nem lenne szimpatikus a név viselője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!