Jót tesz a kisbabának, ha folyton hordókendőbe cipeli mindenhová az anyuka?
babakocsival sétáltatom és gyönyörködhetek benne.--> :D :D
A többi anyuka biztos nem akarja látni a gyerekét, pláne gyönyörködni benne, szeret vele összeizzadni, és magára kötni akkor is, ha a gyerek üvölt és kapálózik. Te csinálod jól, sokkal jobb anya vagy.
-.- Gondolod, hogy ha a babának nem lenne jó, akkor csendben tűrné, netán elaludna a hordozóban....? Napi mások életében rosszindulatúan vájkáló kérdés.
Én is sokat hordoztam, mondjuk nyáron pont nem, én nagyon izzadós vagyok, viszont képes vagyok fizikailag is rosszul lenni attól, hogy érzem az átizzadt ruhát a bőrömön, szóval ilyen melegben nekem kizárt volt, hogy magamra kössem hosszabb időre a gyereket. De normál időjárás mellett simán én is inkább hordoztam, a fiam is nyugisabb volt úgy, nekem volt két szabad kezem, és bárhová el tudtam jutni, nem volt gond a lépcső, a rossz járda, a szűk helyek.
Otthon is sokszor felraktam a hátamra, ha sehogy nem volt jó neki, nekem meg dolgom volt, így nyugiban tudtam főzni, mosogatni, egyszer még falat is festettem így 😀 Altatni is jobb volt így.
Az alany jelenleg 5 éves, makk egészséges, örökmozgó, nagyon (néha túlságosan is) önálló kisfiú, semmi baja nem lett attól, hogy sokat volt hordozva.
Én sem hordozom, egyszerűen nem tudom elviselni hogy ott van, együtt izzadunk. Félek, nehogy megfulladjon.
Jobban szeretem ha a kocsiban van, látom mi van vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!