Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Személyihez és útlevélhez, ha...

Személyihez és útlevélhez, ha lányom apja nélkül megyünk csináltatni, milyen meghatalmazás kell?

Figyelt kérdés
Tudna valaki segíteni, hogy pontosan melyik kell? Nem szeretnék többször odamenni, gondolom nem jó bármilyen meghatalmazás. Aki volt egyedül, apa nélkül, az belinkelné, hogy mit vitt magával? Köszi.
2021. júl. 14. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
59%
Mikor a fiamnak csináltattuk, azt mondták, a neten nincs fenn a meghatalmazás, ott kellett kérni, amit hazahoztunk, itthon kitöltöttük, így egyedül is meg tudtam csináltatni.
2021. júl. 14. 14:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lenne fenn.

Utlevel: [link]

Szemelyi igazolvany: [link]

2021. júl. 14. 15:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre gondoltam én is, csak nem volt egyértelmű, hogy ez arra van hogy a kész iratot kiadják, vagy az elkészítéshez kell vinni.
2021. júl. 14. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem, ez az elkészítéshez kell.
2021. júl. 14. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!