Ha látsz egy 40 körüli párt gyerek nélkül, akkor mire gondolsz?
Hát ezen nem szoktam gondolkodni, egyszerűen nem érdekel. De most elgondolkodtam a kedvedért
1. Más vigyáz a gyerekre
2. Nem akarnak gyereket
3. Nincsenek régóta együtt és még nem állnak készen rá
4. Peóbálkoznak, de még nem jött össze
5. Nem lehet nekik
Kb ez a sorrend
Most hacsak az utcán látok egy 40-es párt, akkor semmit nem gondolok róluk, mert nem is érdekelnek.
Ha ismeretségi körben lévő 40-es pár, de nincs gyerek, akkor meg nem mernék érdeklődni, mert olyat is láttam, ahol udvariasan rákérdeztek a nőnél, hogy ő esetleg tervez e valamit, és sírva fakadt, mert azelőtt tudta meg nem sokkal, hogy meddő, és sosem lehet gyereke. Egy másik ismerősöm iker fiait temette el, és sose tudott többet gyerekek közelében megmaradni.
Úgyhogy én azóta mélyen hallgatok, mert akármi az igazság, majd elmondják ha akarják. Nem csak ez a két véglet van hogy akar / nem akar gyereket.
De miért kéne bármire is gondolni? Előbb jutna eszembe azt megnézni, hogy összeillenek-e (mondjuk az ilyen nagyon kontrasztos pároknál, ahol van egy alacsony, szőrös, pocakos férfi és egy feltöltött szájú cicababa nyilván elgondolkodom), mint azon elmélkedni, hol van a gyerekük.
Amúgy egy 40-es párnak simán van felnőtt vagy nagykamasz gyereke, aki otthon/egyetemen/haverokkal van, vagy egy kisebbre vigyázhat nagyszülő, barátnőzhet, nyáron táborban van, amúgy iskolában/edzésen/hegedű órán stb. Kismillió lehetőség van amellett, hogy nincs nekik és emiatt fúj fúj le kell köpni őket (mert ugyebár erre irányult a kérdés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!