Elvinnéd a 5-12 év közötti gyereked egy ilyen rendezvényre?
Szerveznék pár LMBT közösségbei haverral egy budapesti gyerek könyvesboltban egy Drag Queen Story Hourt még az iskolaév kezdete előtt, többek között tiltakozásul a gyalázatos homofób törvény ellen.
Szertnék egy előzetes igényfelmérést készíteni, úgy vettem észre, h a gyakorin nyitott emberek vannak.
Dehogy vinném, mégcsak az kéne. Félreértés ne essék, semmi bajom a melegekkel, már azelőtt sem volt, hogy kitört volna ez az új módi, hogy próbálják őket szinte erőszakkal lenyomni a torkunkon, és csak akkor vagy jó, ha elfogadod őket, különben csak egy undorító homofób szar vagy.
Szóval velük nincs gond, még az sem zavarna, ha kéz a kézben sétálnának, és úgy viselkednének, mint a hetero párok, de ez a drag marhaság, és a nőnek öltözés sajnálom, de nem fér bele az én értékrendembe, nem is tudok vele azonosulni. Annyit tennék maximum, hogy nem mondok róluk rosszat a gyerekek előtt, ha véletlenül látunk egyet, de hogy mutogassam őket nekik szándékosan, mintha bazári majmok lennének, azt már nem.
Az a szerencse, hogy itt Pesten minden bkv járatra jut egy skizofrén, csöves, bolond, egyéb kirívó eset, így nincs is szükség arra, hogy külön alkalmat szervezzenek nekik, látunk elég furcsa szerzetet anélkül is.
Kizárt. Több okból:
1. Ilyen korú gyerek nem tudja, nem értheti, mit jelent a törvény.
2. Ilyen korú gyerek nem tudja, nem értheti, mit jelent a homofób.
3. Előbbi két pontból következik, hogy nincs is mi miatt tiltakoznia. Majd ha öntudatra ébred, lesz véleménye a világról, odamegy, ahova akar, és az ellen tiltakozik, ami ellen akar.
Magyarországon erre még nincsen kész a társadalom.
Engem személy szerint nem zavarna, lehet még meg is néznénk kíváncsiságból, de azt tudni és látni kell, hogy ma Magyarországon egy ilyen rendezvény inkább minősül provokációnak és teljesen kontra produktív.
Nem vagyok homofób, és a törvényt undorítónak tarom, de nem vinném el a gyereket rá. Ha találkoznánk ilyennel,szívesen megbeszélném a gyerekemmel- de fölösleges nem a saját szintjén tartani a dolgokat. A lányom tudja hogy vannak melegek, azt is hogy vannak buta emberek, akik a semmiért bántanak másokat-egyelőre ennyi elég neki. Ahogy azt is tudja, hogy nem kell mindent megengednie még a felnőtteknek sem, és nem muszáj szót fogadnia ha egy felnőtt olyat akar amitől ő rosszul érzi magát. Úgy gondolom, amennyi mocsok ömlik a politika miatt a gyerekekre, amennyire alap egyeseknek a bu.zizás, beszélni kell velük a dolgokról-hogy mi helyes és helytelen, arról hogy ha valaki nem olyan mint ő, még nem rossz- de külön rendezvényre nem érzem szükségét vinni a gyereket.
Nem azért mintha bajom lenne a Drag Queenekkel (nem is lehetne, hisz anno gyerekként RuPaul teljesen elbűvölt) csak ez a felnőttek hülye politikai játszmázása ami itt megy, egy tudatos ellenségkeresés: és ebből szívesen kihagynám a kicsiket. Amúgy a gyerkőcöm Imádja az AJ és a királynőt, szóval őt se zavarná hogy éppen egy drag queen mesél neki.
Gyerekeket? Miért? Nem értem, miért a gyerekek számára kell propagálni ezt az őrületet?
Semmi helye egy gyermeknek ilyen rendezvényen. Játsszon, autózzon, barbizzon - csinálja azt, ami korban hozzá illő. Az a baj nem fogjátok föl, hogy egy ilyen korú gyereknek még nincsenek szexuális vágyai, sőt identitása sem, az a pubertás korban alakul ki - bár ha innen nézzük, valószínű innen fúj a szél. Előbb behazudjátok, hogy melegnek/transzinak születni kell (sicc), aztán a gyerekek identitását próbáljátok terelni ebbe az irányba.
"Hetero propaganda nincs, ugyanis az ember/kutya/macska alapból heteró..."
Melegpropaganda sincs, mivel aki nem hetero, az meg "alapból" meleg.
Egyébként nekem leszbikus a kutyám, csak úgy, magától 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!