Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elvinnéd a 5-12 év közötti...

Elvinnéd a 5-12 év közötti gyereked egy ilyen rendezvényre?

Figyelt kérdés

Szerveznék pár LMBT közösségbei haverral egy budapesti gyerek könyvesboltban egy Drag Queen Story Hourt még az iskolaév kezdete előtt, többek között tiltakozásul a gyalázatos homofób törvény ellen.

Szertnék egy előzetes igényfelmérést készíteni, úgy vettem észre, h a gyakorin nyitott emberek vannak.

2021. júl. 11. 22:55
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
65%

Ha normális gyerek programok vannak miért ne? Itthon is a feladat az volna, hogy megmutassák, ők is ugyanolyan normális emberek. Ez egy pride-al, dragqueen-nel és hasonlókkal nem fog menni, sőt, egyre több embert vadítanak el maguktól.

Biodíszletnek azért, hogy bárki tudja mondani, hogy x db gyerek is ott volt ezt pipáljuk ki, nem vinném.

2021. júl. 12. 00:36
 12/35 anonim ***** válasza:
24%
Beteg állat vagy, és még kirekesztő is, le hagytad a q betűt, te queerfób.
2021. júl. 12. 01:45
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

5,5 évesem van, nem vinném.

Egyrészt nem tart ott a fejlődésben, még a hetero párkapcsolatok sem érdeklik, még a hogy került a baba a pocakba kérdés se merült fel, fel se fogná.

Egyébként a fejlődési szintjének megfelelően beszélünk mindenről, nincs homofób a családban, de ő még ott tart, hogy kiakad, ha a rózsaszín törölközőt az öccsének adom, hiába "érzékenyítem" a témában (kapott rózsaszín pólót az apja 🙈), egy drag queentől sokkot kapna.

2021. júl. 12. 06:55
 14/35 anonim ***** válasza:
82%

Miért csak ilyen szélsőséges válaszok vannak? Ha ilyen szélsőséges a program is, javaslom a finomítását.

Nem vinném el, de nem azért mert undorodom vagy bajom van ezzel, hanem mert nem érdekel más nemi beállítása. A gyerekek naturálisan érzékenyek, nincs szükségük érzékenyítésre. A szülőknek lenne.

2021. júl. 12. 08:00
 15/35 anonim ***** válasza:
48%

Miert ne

Erdekesnek tunik

Es valszeg a gyerek jelmeznek fogna fel. Amugy is imad oltozkodni igaz lany de szerintem okes lenne am 10 eves

Eleg melyen benne vagyok a kozossegbe szal nalam mem para

2021. júl. 12. 08:25
 16/35 anonim ***** válasza:
89%

Nem vinném. Ekkora a nagyobbik fiam, csak olyan szabadidős programra viszem, ami érdekli, ahol jól érzi magát. Ilyen témakörrel ráadásul egy könyvesboltban nem hiszem, hogy neki való programok lennének. Amúgy az életkorának megfelelően képben van a témával, a szomszédban lakik egy meleg pár, jóban vagyunk velük.

De gyereket semmiképp nem használnék fel politikai célokra, demonstrálni vagy ilyesmi.

2021. júl. 12. 08:33
 17/35 anonim ***** válasza:
77%
Azzal azért tisztában vagy, hogy egy 5 éves gyerek a hetero szexről sem tud semmit, nemhogy a homoszexualitásrol, vagy a drag queen-ekröl. Hova akarod érzékenyíteni? Szexshop-ba is vigyük el az ovist, had tudja mire való a vibrátor?
2021. júl. 12. 09:27
 18/35 anonim ***** válasza:
85%

Az aranyközéputas szavazati pontot kihagytad.

Nem, mert hiába vagyunk elfogadóak és nevelem a gyerekeket is erre

2-3 èvesek egyébként és a szerelem és párkapcsolatot úgy definiálom nekik, hogy 2 ember közti szeretet, szerelem. Nemtől függetlenítve.

Ennek ellenéte nem szeretem ezeket a “tiltakozàsokat”

Felvonulásokat..

Stb

Ha egyenlő bánásmódot veszem, akkor a heterók mellett sem tüntetek, vagy vonulok fel/ ki.

Szerintem ez csak felhajtás, ami az egyenlősèg ellen hangol, tehát pont az ellentettjèt váltja ki belőlem, mint amit hivatott lenne.

Úgyhogy a válaszom :nem.

2021. júl. 12. 09:59
 19/35 anonim ***** válasza:
72%
Csak külön emiatt nem hiszem, hogy útnak indulnék az ötévessel, de ha véletlenül futnék bele ilyen programba, valószínűleg az én fiamat alapból is érdekelné, mert mindenre kíváncsi, szóval úgy simán részt vehetne rajta. Minél többféle emberrel találkozik, annál szélesebb lesz a látóköre.
2021. júl. 12. 10:05
 20/35 anonim ***** válasza:
34%
Egyébként miért hiszitek azt, hogy egy ilyen eseményen a szexről van szó?
2021. júl. 12. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!