Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki tartja jogosnak hogy...

Ki tartja jogosnak hogy vezessék be hogy egy férfi nevére csak apasági vizsgálat után lehessen gyermeket anyakönyvezni?

Figyelt kérdés

Jó lenne, ha egy fiatal pár, akinek szexuális kapcsolata van, szerződésben kiköthetné, hogy nem akarnak gyermeket, illetve ha besikerül, elveteti a lány. Vagy nem kérhet gyermektartást a fiútól.

Sok fiúval szúrt már ki lány hogy teherbe ejttette magát egy fiúval, aki utóbb nem szeretett volna már gyereket tőle. A jelenlegi szabályozás mellett nem kényszeríthetsz egy nőt hogy vetesse el a gyermeket, mert te nem akartad. (Ez most nem a felelős védekezésről szólna. Mellőzzétek az ilyen irányú hozzászólást! )

Köszönöm!

2021. júl. 10. 19:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
96%

„A nők nincsenek kihasználható helyzetben. Ha nem akar gyereket nem fekszik le, vagy védekezik.”

Ugye azt érted, hogy neked is megvan a választás, hogy NEM dugod be valakibe a farkad? Ez fel sem merül?

Én sokat vitatkozom abortuszellenesekkel, és mivel gyerekmentes is vagyok, mindig megkapom, hogy akkor soha ne szexeljek. Ezt most akkor passzolom neked, az egyetlen 100%-os módja annak, hogy ne legyen ötödik gyerek, hogy összezárod a lábad.

2021. júl. 11. 00:06
 42/76 anonim ***** válasza:
15%

Azoknak, akik ebben a kérdésben is okot találnak Magyarország szapulására:

USA-ban vannak államok, ahol csak az anya engedéjével lehet apasági resztet csináltatni. Ha mégis megteszi a ff, súlyos büntetés jár neki törvény szerint, akkor is ha igazolja a teszt, hogy nem ő az apa. (másodszor meg nem indíthat pert ugyan abban az ügyben ugye)

2021. júl. 11. 06:58
 43/76 anonim ***** válasza:
95%

1. húzz gumit (ja, megy a nyávogás, hogy abban nem jó. Bocs, kit érdekel?)

2. köttesd el magad - mivel otthon a nő ha akarná sem tehetné meg

3. a nő teste felett te nem rendelkezel

4. bármikor! csináltathatsz apaságit, ha valami nem kerek

2021. júl. 11. 07:14
 44/76 anonim ***** válasza:
99%

"És életemben nem született úgy gyermekem, hogy egy jól haladó érett kapcsolatban közös megegyezéssel akartuk volna. "

Bocs, de azért ez mindent elárul rólad. Hogy lehet 4 gyereket csináélni őgy, hogy te nem akarod? Ennyire nem lehetsz gyökér...de ezek szerint ugye mégis.

2021. júl. 11. 09:36
 45/76 anonim ***** válasza:
98%

"Nem is tudtam, hogy nők is vannak a gyakori kérdéseken "

Mi van???????? Miért is ne lennének????

2021. júl. 11. 09:59
 46/76 A kérdező kommentje:

A sok okos "köttesd el magad" nőnek üzenem hogy direkt kértem:

(Ez most nem a felelős védekezésről szólna. Mellőzzétek az ilyen irányú hozzászólást! )

Köszönöm! /Mégegyszer!:)

2021. júl. 11. 10:18
 47/76 A kérdező kommentje:

#43.

3. a nő teste felett te nem rendelkezel

A nő sem rendelkezhet a sperma felől, ha nem szaporodási szándékkal voltak együtt!

A szövegértéssel bajok vannak a legtöbb nőnél, de természetesen a férfiaknál is!

Nem esik jól elolvasni egy kérdést, egy választ, csak átfutni, és köpködni. Arról nem is szólva hogy gyakorifestéket nem tűrő szavak fölösleges használata miatt, a legtöbb hozzászólást törölni kellene. (nem csak erről a kérdésről beszélek)

Az viszont tisztán látszik, hogy a menyecskék, (főleg akik nem a férfi beleegyezésével lettek terhesek) nagyon védik a mundér becsületét. Szerintem ez a kérdés még sokáig nem lesz megoldva! Talán csak akkor, amikor a spermabankból fognak örökítőanyagot magukhoz/magukba venni a nők, mert a férfiak szexbabákkal fognak szexelni, mert az nem esik teherba, nem fáj a feje, jól néz ki 24/24-ben, és azt suttogja a fülébe amit beprogramoz. :)

/Ugyanitt vibrátorok nagytételben eladók!/

:)

2021. júl. 11. 10:32
 48/76 anonim ***** válasza:
100%
Beteg vagy. Először is, egy nő nem lesz attól terhes hogy egy használt gumit dugdos, jézusom. A sperma nem fog x idő után felvándorolni. Persze, a férfiak nem köttetik el magukat, a gumi nem jó, ha gyerek lesz, ők el nem tartják, még ha gyógyszer mellett is esik valaki teherbe, mert egy védekezés sem 100%. De azért is a nő a hibás. Az meg, hogy te egy gyerek után nem álltál meg hanem még 4et csináltál, a te IQ szintedet minősíti.
2021. júl. 11. 10:42
 49/76 A kérdező kommentje:
A beteg Te vagy! Én nem írtam arról hogy mit csinál egy nő a gumival. A többi tényed sem az én számból hangzott el. A gyerekcsinálás nem IQ-szint kérdése. Nálam az örömszerzésnél (is) említendő. Téged meg sem kérdeznélek! Sötét vagy, mint az éjszaka! Ugye vénlány vagy? :)
2021. júl. 11. 10:48
 50/76 anonim ***** válasza:
100%
#49 igen, kerek 20 éves :)
2021. júl. 11. 10:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!