Mivel vehetném rá a gyermekem, hogy elmenjen orvoshoz?
Mondd meg neki, hogy hivod a mentőt ha nem megy.
Legalább 10 olyan dolog jutott eszembe, ami potenciális veszély, és nem vagyok orvos...
Utolsó:
Csak 1 gyermekem van és az ő.
Uhh.. nekem nemrég volt egy sérülésem szintén hasi részen, és utánanéztem, és azt írták hogy hasi sérülések nagyon veszélyesek mert belül elfertőződhet, még akkor is ha nem látszik semmi, és ráadásul még akkor is lehet veszély, ha nem is fáj.
Szóval orvost javaslok ha a ló tényleg rálépett.
Hívd fel a figyelmét a belső sérülések veszélyeire.
Abban az esetben, ha csak felszínes és borogatni elég típusú lenne, akkor következő nap már nem érezne semmit. De ha napok múlva is fájdalmai vannak, akkor sanszos, hogy az állapota életveszélyesre is fordulhat. Mi ennél kevesebbkor is mentőt hívunk.
Egy tűzoltó (aki látott már autóbaleseteket)
Nem kell ennek nagy feneket keríteni. Mondom ezt úgy, hogy lovas vagyok.
Egyszer megharapott egy ló.
Egy másik hasba rúgott.
Számtalan komoly esésen vagyok túl és még élek.
Utolsó:
Igazad lehet, csak hogy ő most lovagolt életében először, és hatalmasat esett, aztán meg még rá is lépett a ló. Nem tudom számít-e, de ő nagyon alacsony, és nagyon kis súlya van(157cm és kb. 47-48kg) a kis emebrek pedig sérülékenyebbek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!