Ha nincs Magyarországon fizetve a tb-m, nem is volt szülésnél sem, attól még a gyermekem jogosult az ellátásra, vagy ha orvoshoz viszem, ki fogják számlázni azt? Nem Mo. -n született, taj kártyát fog kapni.
szia,
ha kap TB kártyát, akkor jogosult az ellátásra alanyi jogon 18 éves koráig!! a fiam Magyarországon született, nekem nincs beteg biztosításom, de Neki igen!!
Ági
Kedves második, megkérdezhetem, mennyi idősen kértetek így ellátást? Mi 1 hónap múlva megyünk haza, akkor lesz 4 hós, és akkor fogom elintézni a kártyát, de el akarom vinni rögtön egy magyar orvoshoz, és akkor még nem lesz a kezemben a taj kártya. remélem, nem fognak kötekedni, hogy már 4 hónapos és miért nem igényeltem még. Amúgy ezt is innen-onnan, a netről olvastam, hogy attól, mert nem vagyok én rendezve, ő megkapja a kártyáját, nagyon remélem, hogy így van.
Off - Mielőtt belém kötne bárki, nem ingyenélő vagyok, csak több véleményre kiváncsi vagyok, és szerintem a magyar orvosok nagyon jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!