Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen fürdőruhák vannak,...

Milyen fürdőruhák vannak, amik eltakarhatják a császárhegem?

Figyelt kérdés

Úgy vágtak, mint egy disznót. Függőlegesen, köldöktől lefelé. Nem akarom, hogy látszódjon.

Olyan pólószerű fürdőruhát nem akarok felvenni.

2021. júl. 10. 18:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%

Milyen alakod van?

[link]

[link]

Valami ilyesmi? Csak ugye ehhez azért kell egy forma...

2021. júl. 10. 20:04
 12/17 anonim ***** válasza:
57%
Nekem nagyon tetszenek amik külön fürdő bugyi és külön top szeru felsobol állnak. A born prix -en (ha jól írtam) egy csomó fazon van. Egyébként ha vevő vagy az ilyesmire később tok jó heg tetovalasokat lehet csináltatni.
2021. júl. 10. 20:13
 13/17 anonim ***** válasza:
87%
Nekem sima vagasom van, de a szétrepedt bőr miatt én szülés után 10 évig csak egyrészest hordtam. Újból divat lett szerencsére, szuper egyreszesek lehet kapni.
2021. júl. 10. 20:24
 14/17 anonim ***** válasza:
42%
Itthon sajna tenyleg csak a top/polo verzio van de kulfoldon jokat kapni [link] ha innen rendelsz kb 1 het alatt megerkezik
2021. júl. 10. 20:43
 15/17 anonim ***** válasza:
84%

#10 Nekem ilyen van, ebből nem látszik ki a keloidos heg.

[link]

2021. júl. 10. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:
82%

Tankini kell neked. A Bonprix-en remek darabok vannak, óriási választékban, tág méret intervallumban.

Én is most rendeltem, tökéletes lett. Azt a méretet rendeltem, amit egyébként is hordok.

[link]

2021. júl. 10. 22:03
 17/17 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem tetszenek ezek a retro bikinik. Ha egyszer az életben eljutok strandra, veszek egy ilyet.

2021. júl. 11. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!