Eltakarhatta a ciszta a petezsákot? Ilyen van?
Figyelt kérdés
Vagy hanyag volt a dokim? Azt mondja 9 hetes vagyok, elmentem maganba , aki megerositette, az sztk-s doki csak a cisztât látta elsőre ami 4,9cm , de az a petefeszekben van , nem a mehemben.. egy hettel kesobb kisebb lett a cisztám. 41mm-es. Es ugyanaz a doki , aki elsore vizsgált, azt mondta ugy nez ki2016. dec. 31. 12:19
1/7 A kérdező kommentje:
Korulbelul 9 hetes terhes vagyok, mèg tőlem kerdezte h hogy nem vettuk eszre a multkori ultrahangon? Egyebkent inszemre megyunk februárban. Vagyis mentunk volna. Nagyon ossze vissza a ciklusom. 2-4 havonta jott meg. Ezert nem sejtettem... de nem hinnem h a ciszta eltakarhatta ? Ennyi hanyagok az orvosok Vagy ez elofordul ekkora ciszta esetèben??? Koszonom.:)
23N
2016. dec. 31. 12:21
2/7 anonim válasza:
Nyilván előfordul, de alapos vizsgálattal látni kellett volna. Mondjuk nem írtad, miért vizsgált, nem biztos, hogy embriót keresett, talán csak a cisztát vizsgálta. Nem mondta, hogy a méhedben lett volna, vagy igen?
Szóval sok minden nem világos.
3/7 A kérdező kommentje:
Vizsgált, mert az inszem miatt megkellett neznie uh-val a mehem+ petefeszkem. Pont, amiatt h van-e ciszta. Mert inszemnèl szempont h azert ekkora ciszta ne legyen ott. 1-2cmset meg el el nèznek. De maskor is volt ekkora. Amugy mindig a petefèszkemben van. Most is ott van a bal pfèszekben!
2016. dec. 31. 13:05
4/7 anonim válasza:
Igen, értem, pont azt írom, hogy a pezefészket nézte, ahol a ciszta volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Èrtem. De a mèhet is nezte, vagyis a beutalómon az volt h azt is meg KELL vizsgálni, megkell nèzni. Az mar rejtèly hogy vajon megnèzte a mèhemet is vagy sztk-s dokihoz mèltóan letojta a pácienset mint mindig.. szerintem meg se nezte a mèhemet. hiaba KELLETT volna! Erted? :) nem csak pfèszek vizsgálat volt előìrva.:)
2016. dec. 31. 13:41
6/7 anonim válasza:
Mikor nézték először? Lehet, hogy akkor még annyira pici volt, hogy nem lehetett látni semmit. Az 5. héten van hogy még semmi nincs, főleg egy rosszabb gépen nézve.
7/7 A kérdező kommentje:
9 napja nèztèk, akkor voltam 7hetes par napos. Most vagyok 9 hetes ! Eloszor 9 napja volta. Majdnem 8hetesen mar latszik a terhesseg
2016. dec. 31. 14:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!