Milyen fürdőruhák vannak, amik eltakarhatják a császárhegem?
Figyelt kérdés
Úgy vágtak, mint egy disznót. Függőlegesen, köldöktől lefelé. Nem akarom, hogy látszódjon.
Olyan pólószerű fürdőruhát nem akarok felvenni.
2021. júl. 10. 18:35
1/17 anonim válasza:
Magasderekú bugyis rész esetleg? Vannak már tök csinosak is. Sajnálom, hogy így elbántak veled :(
2/17 anonim válasza:
Legyél rá büszke. Kihordtad, megszülted, hozzád tartozik, életed végéig rajtad lesz. Senki sem fogja nézni :)
3/17 anonim válasza:
Shekini
Wrap bikini
Remélem jól írtam le.
Szexi darabok, és pont ott takar ahol a heged van
4/17 anonim válasza:
Egyberészes esetleg? Már nem csak mamikás verziókban találni ilyet, nagyon szépeket lehet kapni.
5/17 anonim válasza:
Aki meg hüvelyi úton szült, az meg mutogassa a p.náját?
6/17 anonim válasza:
Akinek nincs császárhege (vagy bármilyen hege) az nem tudja, hogy mit érez az, akinek van. Ráadásul látható helyen. Vannak magas derekú fürdőbugyik, szép, divatos egybe fürdőruhák is. Biztosan találsz valami neked tetszőt. Ha olyan csúnya a heged , ajánlatos lenne egy plasztikai sebészt felkeresni. Vannak olyan esetek, hogy tb-re megcsinálják. Érdeklődj utána.
7/17 anonim válasza:
Nyilván oka volt, hogy így vágták. Nagyon csinos egyberészesek és tankinik vannak. Más nem fogja takarni
8/17 anonim válasza:
2-es vagyok. Császárral szültem, nem a levegőbe lelkizek.
9/17 anonim válasza:
En magasderekut horodk, de szules elott iw olyanolat hordtam,mert ez a fajtát szeretem.
10/17 anonim válasza:
Nekem bikinivonalnál van, de csúnya, dudoros, keloidos lett. Mindegyikből átlátszik/kidudorodik. Erre is tudtok valami megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!