Ha nagyon félek a terhessegtol de a szüléstől nem, nem való nekem még a terhesség? 26 vagyok
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 12:44
1/5 anonim válasza:
Miért félsz a terhességtől? Nem mindenkinek vannak ám kellemetlen tünetei.
2/5 A kérdező kommentje:
A gondolata , hogy bennem növekedik és félek rosszul fog fejlődni bennem
2021. júl. 8. 12:59
3/5 anonim válasza:
Nálam ahogy pozitív lett a teszt másképp reagáltam. Addig amíg csak tervbe volt én is kB így voltam vele mint Te. Aztán csak azon járt az eszem hogy mikor fogom érezni a mozgását. Mikor megmozdult imádtam. Minden pillanatát. Meg akkor is mikor konkrétan kitaposta a belső szerveimet belül 😂
Nagyon jó érzés terhesnek kismamának lenni. Ne félj ettől. Járj rendszeresen szűrésre, kérd az összes genetikai vizsgálatot amit szeretnél és a fejlődési dolgokkal is minden rendben lesz.
Nekem 4 kis csoda van. Imádtam mindegyik terhességet.
Beszélgess esetleg a pároddal erről, vagy nézd meg ki lenne a védőnőd és vele is meg tudod ezeket a dolgokat beszélni.
De ne félj. A legjobb dolog ❤️
#1es voltam
4/5 anonim válasza:
1,5 éves a kosfiam. A mai napig viszolygok a terhesseg gondolatától. Full alien az egész. De amúgy amikor benne vagy, akkor már mindegy. En csak simán nem gondoltam rá általában, hogy van bennem egy full másik ember.
5/5 anonim válasza:
Nyugi, fogak nélkül születik. Ne nézz annyi horrort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!