Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nagyon félek a terhessegtol...

Ha nagyon félek a terhessegtol de a szüléstől nem, nem való nekem még a terhesség? 26 vagyok

Figyelt kérdés

2021. júl. 8. 12:44
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért félsz a terhességtől? Nem mindenkinek vannak ám kellemetlen tünetei.
2021. júl. 8. 12:57
 2/5 A kérdező kommentje:
A gondolata , hogy bennem növekedik és félek rosszul fog fejlődni bennem
2021. júl. 8. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ahogy pozitív lett a teszt másképp reagáltam. Addig amíg csak tervbe volt én is kB így voltam vele mint Te. Aztán csak azon járt az eszem hogy mikor fogom érezni a mozgását. Mikor megmozdult imádtam. Minden pillanatát. Meg akkor is mikor konkrétan kitaposta a belső szerveimet belül 😂

Nagyon jó érzés terhesnek kismamának lenni. Ne félj ettől. Járj rendszeresen szűrésre, kérd az összes genetikai vizsgálatot amit szeretnél és a fejlődési dolgokkal is minden rendben lesz.

Nekem 4 kis csoda van. Imádtam mindegyik terhességet.

Beszélgess esetleg a pároddal erről, vagy nézd meg ki lenne a védőnőd és vele is meg tudod ezeket a dolgokat beszélni.

De ne félj. A legjobb dolog ❤️

#1es voltam

2021. júl. 8. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
83%
1,5 éves a kosfiam. A mai napig viszolygok a terhesseg gondolatától. Full alien az egész. De amúgy amikor benne vagy, akkor már mindegy. En csak simán nem gondoltam rá általában, hogy van bennem egy full másik ember.
2021. júl. 8. 13:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, fogak nélkül születik. Ne nézz annyi horrort.
2021. júl. 9. 04:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!