Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szelesebb lett a csípőtök a...

Szelesebb lett a csípőtök a terhességtől, szüléstől?

Figyelt kérdés
Nem a felszedett kilókra gondolok! Maga a csontozat szélesedett nálatok?
2020. dec. 18. 10:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. dec. 18. 10:07
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem. Az első gyerek után amikor lementek a felesleges kilók ugyanolyan volt, mint terhesség előtt. Most 3 hónapos a kicsi még csak 10 kg ment le rólam de még 10 van rajtam.
2020. dec. 18. 10:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, legalábbis nem vettem észre.
2020. dec. 18. 10:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem..és terhesség alatt sem voltam szélesebb. A combom körmérete nőtt picit,ezt a farmeroknál vettem észre. De azóta már az is lement.

Viszont volt egy airmax cipőm ami kicsinek bizonyult szülés után már. Alatta sem hordtam mert inkább bebújós cipőket viseltem,de az a cipőm nyomta a lábujjaim. Így anyósnak adtam.

Mondták már páran hogy nőtt a lábuk terhesség alatt de most én is tapasztaltam

2020. dec. 18. 10:17
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem, legalábbis nem látszik. A súlyom is annyi mint szülés előtt.
2020. dec. 18. 10:22
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
A lábam nekem is nőtt, illetve nem tudom,hogy miért, vagy hogy, de most 62 kg-val vékony vagyok. Egy pici felesleg van rajtam. Annak idején a 62-vel igencsak volt mit fogni. 🤷
2020. dec. 18. 10:24
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

"Terhesség alatt a lábfejjel kapcsolatos változásokat főként a lábfejre nehezedő többletteher okozza, amely a lábboltozat süllyedéséhez és a csontok szétterüléséhez vezethet. Ehhez járulnak még hozzá bizonyos hormonális változások is, amelyek növelik a kötőszövetek lazaságát."

"A csípőd szélesebb lesz: a 9 hónap alatt tested folyamatosan készül a kisbaba megszületésére, ezért a medence pár centimétert tágul. Ennek segítségével a babának nagyobb helye lesz, amin keresztül haladhat szülés közben. A szülés után néhány hónappal a legtöbb édesanya csípője visszanyeri eredeti méretét, bár kezdetben a terhesség során a csípőre rakódott zsírréteg miatt vastagabbnak tűnhet. Egy kis mozgással a felesleges kilók ledolgozhatók, miután már az anyatejes táplálásnak vége szakad."

2020. dec. 18. 10:37
 8/13 A kérdező kommentje:
En harmat szültem természetes úton és nekem kiszélesedett, aminek külön örülök, mert ez a divat most újra, mármint a homokóra alak. Csak az izomzatom lett nulla..
2020. dec. 18. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, hogy senkinek nem. Nekem igen, a férjem is észrevette. De amúgy elég fiús volt az alkatom, inkább keskenyebb csípő és szélesebb váll. Most egy nagyon kicsit szélesebb lett a csípőm, nekem tetszik. :)
2020. dec. 18. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nekem is szélesebb lett, de ezt senki meg nem mondja rólam :D Csak én látom kifejezettebbnek a derekam ívét, valahogy hangsúlyosabban homokóra alakom lett. Azt nem tudom eldönteni, hogy azért, mert fogytam (10 kg-vel vagyok könnyebb, mint teherbe esés előtt), azért, mert a terhesség alatt hozzászoktam a nagy has látványához, vagy azért, mert tényleg szélesebb lett. Mindenesetre most ugyanazok a nadrágok, amik 20 évesen jók voltak rám, megint jók, szóval örülök :D
2020. dec. 18. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!