Pósán vezetéknévhez illő kislány nevek?
Egy ideje nézegetjük már, de még nem sikerült dönteni.
Leginkább két szótagosokban gondolkodunk.
Köszönöm a tippeket! 🙂
22 # 😂 ki is mondja ezt? Aki ugyan itt lóg 🤔 hogy is van? Bagoly mondja verébnek?
Amellett képzeld felnéznem röpke
1 percbe tellik,amellett végzem a dolgom.
Lehet neked ez nem megy.. 🤷♀️
31-es válaszoló!
Nem top 100-as lista!!!!
Csak az A betűs lány névből van annyi...
Nyuszika.. 9 nyamvadt hónapod van végig böngészni. 9!
Ne mond, hogy nem vagy rá képes..
Nem vagytok képesek 2 a leendő apukával.
Ha erre nem tudod venni a fáradtságot mi lesz később a legalapvető dolgokban? Ahhoz is lusta leszel?
De képzeld segítek.. Van olyan oldal ahova beírod a vezetéknevet és ki ad egy csomó lehetőséget..
Juj de nehéz volt használni a guglit.. 🙄
Utolsó: gondolom a brainstorming fogalma nem ismeretlen.
Arra még kíváncsibb lennék, hogy mi motivál abban hogy így beleállj valakibe, aki nem ártott neked és a kérdés sincs hatással az életedre, nem csinál vele semmi rosszat?
34-es válaszoló!
Szerintem nem vagyunk olyan kapcsolatban, hogy nyuszikázz... Örülök, hogy te mindig mindenben egyből tudsz dönteni.
Mindössze egy kérdést tettem fel azért, hogy a segítő szándékú emberek válaszoljanak, persze veled együtt vannak olyanok sajnos, akik kénytelenek normálisan válaszolni. Nem kértem megjegyzéseket, csupán a kérdésre megfelelő választ.
Igazán nagylelkű vagy, hogy próbálsz segíteni... Kicsit kedvesebben nem megy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!