Péter vezetéknévhez milyen női nevek illenek?
Figyelt kérdés
Vezetéknév, nevek, kislány2020. máj. 10. 18:43
5/20 anonim válasza:
Nekem a Lilla jutott az eszembe, de egyébként vannak olyan netes oldalak ahova be tudod írni a vezetéknevet és kidobja a hozzá passzoló neveket.
6/20 anonim válasza:
Szerintem nézz ki neveket, amik alapból tetszenek, majd próbálgasd a vezetéknévvel. Itt egy rakat olyan tippet fogsz kapni, amik amúgy nem is tetszenek.
8/20 anonim válasza:
Kb bármi jól áll hozzá az r kezdetű nevek kivételével, illetve én az sz, zs, s betuseket is kizárnám, furcsa egybe mondani.
Nekem a Tamara jutott elsőre eszembe.
9/20 anonim válasza:
Itt az egész választék: [link]
Amik eszembe jutottak első átfutásra: Péter Fanni, Péter Emma, Péter Helga, Péter Ilona, Péter Judit, Péter Kamilla, Péter Lujza, Péter Noémi, Péter Nóra...
Szerintem olyat női nevet válassz, ami nem szokott vezetéknév lenni, mint pl. Péter Virág vagy Péter Sára egyébként tök jók, csak fordítva is valószínűleg léteznek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!