Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pósán vezetéknévhez illő...

Pósán vezetéknévhez illő kislány nevek?

Figyelt kérdés

Egy ideje nézegetjük már, de még nem sikerült dönteni.

Leginkább két szótagosokban gondolkodunk.

Köszönöm a tippeket! 🙂

2021. júl. 7. 15:47
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
4%

3 gyerekem van. Még se voltunk a férjemmel olyan debilek hogy nem tudtunk magunk találni nevet mindháromnak.

ennyit erről.

2021. júl. 7. 18:41
 22/44 anonim ***** válasza:
97%

#21 Túl nagy gondot aligha fordítasz a nevelésükre, ha egy ilyen kérdés alatt, érdemi információval nem szolgálván, osztod az észt (osztanád, ha lenne mit)

Vagy ha minden rendben a három gyerkőc körül, az énidőben, amit te erre a kis műsorra fordítasz, miért nem sportolsz, tanulsz nyelvet, szépítkezel?

2021. júl. 7. 18:47
 23/44 anonim ***** válasza:
40%
22. Rengeteg a rosszindulatú, vállalhatatlan stílusú anyuka ezen az oldalon. Abszolút megdöbbentő, hogy az ilyenek nevelnek gyereket. 😳
2021. júl. 7. 18:58
 24/44 anonim ***** válasza:
26%
Poletta, Amanda, Aranka, Franciska, Tiffany, Lukrécia, Ludviga, Erzsébet, Gabriella
2021. júl. 7. 19:01
 25/44 anonim ***** válasza:
Rögtön úgy ugrott be hogy Pósán Veronika.
2021. júl. 7. 19:17
 26/44 anonim ***** válasza:
9%
22.! Pedig a 21. válaszolónak abszolút igaza van. Minden nap feltesznek ilyen értelmetlen kérdéseket. A másik a lehetek-e terhes című eszetlenségek.
2021. júl. 7. 19:22
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

#26 nem értelmetlen szerintem.

Van több száz női név, könnyű átsiklani egy-két név felett.

Itt meg lehet valaki ír egy olyat, ami fel sem tűnt a sok név közül.

2021. júl. 7. 19:26
 28/44 anonim ***** válasza:
26%
27.! Kilenc hónap alatt százszor át lehet nyálazni bármelyik utónévkönyvet.
2021. júl. 7. 19:28
 29/44 anonim ***** válasza:
82%
Lívia, Olívia, Diána, Karolina, Amanda, Réka, Krisztina, Veronika, Lilla, Leila, Daniella, Emma, Emília, Renáta
2021. júl. 7. 19:30
 30/44 anonim ***** válasza:
94%

Tudom, én is azt tettem. Mégis volt, amire azt gondoltam biztos nem tetszene. Azután egy hasonló neves kérdésnél mégis megtetszett.

Végül nem az lett, de felkerultta listára.

Amúgy nem 9 hónap. Mi pl. megvártuk, hogy milyen nemű lesz. Tehát kb. 4 hónapunk volt. 😂 Nem mindenki tudja már a + teszt láttán, hogy mi lesz a gyereke neve.

2021. júl. 7. 19:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!