1,5 éves gyermekemnek szeretnék második keresztnevet adni,illetve azt is venni használatba!! Mit gondoltok??
Figyelt kérdés
#Testvér nevek
2021. júl. 5. 23:26
21/39 anonim válasza:
Írtad, hogy mindenki keveri őket. Az akkor is meg fog történni, ha semmilyen hasonlóság nincs a nevek között. A nővéremet és engem is mindig összekevertel, pedig csak annyi volt a közös a nevünkben, hogy mind a kettő V betűvel kezdődik ( Veronika, Viktória).
22/39 anonim válasza:
Az én gyerekeimnek semmi hasonlóság sincs a nevében, ráadásul az egyik lány a másik fiú. Simán keverem a nevüket + a kutyáét is. 😆
23/39 anonim válasza:
Kedves Nóri, nem unod még ezt a f*szságot? Járják vele pszichológushoz, komolyan.
24/39 anonim válasza:
Jó ez a kérdés, mindenki nyomja a ződet, lehet százalékot javítani!
25/39 anonim válasza:
Nem lehet valaki ekkora gyökér, hogy ne tudja megérteni, hogy a gyerek lelki fejlődésében másfél évesen már gondot okoz, ha átnevezik...ráadáásul ez két tökre más név. Mivel a fejedben van a baj, kérdező, ha át is nevezed a gyerekedet, arra is ki fogsz találni valamit, hogy miért nem jó.
26/39 anonim válasza:
Kerdezo, teljesen jok a nevek, majd ha a lanyokat zavarja, kerni fogjak! Csak te hergeled magad, semmi gond a valasztasotokkal.
27/39 anonim válasza:
25-ös, Jajj dehogynem lehet! Alacsony a kerítés imitt-amott. Az az igazi amikor egypetéjű ikrekkel játszák ezt el. Meg is érdemlik!
28/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak,akik intelligens módon véleményeztek,és a sok gúnyolódást is,amit kaptam.Igazán kedves emberek élnek a világba.
2021. júl. 6. 15:44
29/39 anonim válasza:
És szerinted intelligens ember pörgő ennyit ezen a témán...?
Már a Debreceni kismamás csoportba is írtak, ide is, naa...
30/39 A kérdező kommentje:
Nem intelligencia kérdés az,hogy lehet rossz döntést hoztunk,és talán keresem a megoldást rá.Azokra gondoltam,hogy intelligensek,akik talán megértöen próbálnak a "hülyeségemre" válaszolni.
2021. júl. 6. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!