Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1,5 éves gyermekemnek szeretné...

1,5 éves gyermekemnek szeretnék második keresztnevet adni,illetve azt is venni használatba!! Mit gondoltok??

Figyelt kérdés

#Testvér nevek
2021. júl. 5. 23:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Írtad, hogy mindenki keveri őket. Az akkor is meg fog történni, ha semmilyen hasonlóság nincs a nevek között. A nővéremet és engem is mindig összekevertel, pedig csak annyi volt a közös a nevünkben, hogy mind a kettő V betűvel kezdődik ( Veronika, Viktória).
2021. júl. 6. 07:50
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Az én gyerekeimnek semmi hasonlóság sincs a nevében, ráadásul az egyik lány a másik fiú. Simán keverem a nevüket + a kutyáét is. 😆
2021. júl. 6. 08:33
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Nóri, nem unod még ezt a f*szságot? Járják vele pszichológushoz, komolyan.
2021. júl. 6. 09:14
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez a kérdés, mindenki nyomja a ződet, lehet százalékot javítani!
2021. júl. 6. 10:52
 25/39 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet valaki ekkora gyökér, hogy ne tudja megérteni, hogy a gyerek lelki fejlődésében másfél évesen már gondot okoz, ha átnevezik...ráadáásul ez két tökre más név. Mivel a fejedben van a baj, kérdező, ha át is nevezed a gyerekedet, arra is ki fogsz találni valamit, hogy miért nem jó.
2021. júl. 6. 11:10
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, teljesen jok a nevek, majd ha a lanyokat zavarja, kerni fogjak! Csak te hergeled magad, semmi gond a valasztasotokkal.
2021. júl. 6. 13:42
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
25-ös, Jajj dehogynem lehet! Alacsony a kerítés imitt-amott. Az az igazi amikor egypetéjű ikrekkel játszák ezt el. Meg is érdemlik!
2021. júl. 6. 14:27
 28/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak,akik intelligens módon véleményeztek,és a sok gúnyolódást is,amit kaptam.Igazán kedves emberek élnek a világba.
2021. júl. 6. 15:44
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

És szerinted intelligens ember pörgő ennyit ezen a témán...?

Már a Debreceni kismamás csoportba is írtak, ide is, naa...

2021. júl. 6. 16:07
 30/39 A kérdező kommentje:
Nem intelligencia kérdés az,hogy lehet rossz döntést hoztunk,és talán keresem a megoldást rá.Azokra gondoltam,hogy intelligensek,akik talán megértöen próbálnak a "hülyeségemre" válaszolni.
2021. júl. 6. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!