Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg van még olyan, aki...

Tényleg van még olyan, aki képes letakarni akár egy textilpelussal a babakocsit, miközben kint 30 fokos hőség van?

Figyelt kérdés
Letakarva akár 40-45 fokos is lehet a babakocsi a pici babának, tényleg van még olyan szülő, aki ezzel nincs tisztában?
2021. júl. 5. 22:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
10-es, hülyékkel nem érdemes vitatkozni. Lásd pl. 9-es válaszolót. Hogyan akar hőmérsékletet mérni ha rásüt a hőmérőre a Nap? Fogalmuk sincs elemi fizikai tényekről, de osztják itt az észt.
2021. júl. 6. 14:22
 12/19 A kérdező kommentje:

10es és Goldmund.

Rettenetesen primitívek vagytok. Nyissátok meg a Google-t és keressetek rá, mi a gond letakart babakocsival. Sajnálom, hogy ilyen hülyék is szülhetnek. Igen, pont olyan mintha a forró autóban hagynátok a gyerek.

2021. júl. 6. 14:31
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
11: primitív, ja, az is lehetek végülis, ha te mondod :D Minek keressek rá? Van józan paraszti eszem is, inkább te keress rá arra, hogy hány ebből fakadó tragédia történt, segítek: “nincs találat”.
2021. júl. 6. 15:08
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

De legalább egyet értünk abban, hogy hulyekkel nem vitatkozunk 🙂 senki nem mondta, hogy meghalnak, de nekik rosszabb ha letakarod. Kb mintha hőségben te maszkban sétálnál olyan érzés. Azért mindenki hisztizik, ez meg szerinted szuper. Ahaaaa. Hat nem. Ugyanúgy elveszi a levegő útját. És meg egyszer SÉTÁLNI nem délben kell. Ha dolgod van elmész, intezed, nem órákat sétálgatsz. És akkor pont tok mindegy, akar letakarod, akar nem. Ha meg muszaj órákat sétálni valamiert akkor nem. Nem viszed a gyereket bmeg. Megoldod máskor vagy máshogy. Nők millióinak szokott sikerülni.

Na kérdező van még kérdés ki az aki eltakarja a kocsit? Szerintem a választ szuperul megkaptad. No comment. De egy extra tipp. Brendonban lehet napernyot venni, amit barmelyik babakocsira fel lehet csatolni és olyan irányba állítod ahonnan a nap süt. De durvaaaaaa (extra tipp 2 nem kell elmenni a boltba lehet neten is rendelni.)

Szívesen.

2021. júl. 6. 21:05
 15/19 anonim ***** válasza:
40%

Jól megmondtad te is te értetlen, továbbra sem mondta senki, hogy ez egy jó dolog DE néha ez a megoldás a legmegfelelőbb RÖVIDEBB SÉTÁHOZ nem órák hosszat kóválygásra. Azt is leírtam, hogy NEDVES az a pelenka amit LELÓGATOK a kupoláról vagyis ÁRAMLIK A LEVEGŐ LENT 10 CENTIN. Komolyan nem értem, hogy egyesek itt hogy szereztek magyar nyelv és irodaomból érettségit ha a szövegértés ilyen szinten nem megy és akkor ti minősítitek az én színvonalamat. :D

Továbbra is várom a cikkeket amikor a babakocsira tett textilpelenka bárminemű galibát okozott, csak hogy megértsem, minek kardoskodtok itt ilyen vehemensen a témában, ugyanis rendkívül szórakoztató a vergődésetek, hogy bebizonyítsátok, ez főben járó bűn.

Napernyőnk pedig van köszike, de van olyan szögből jövő napsütés amikor nem ér semmit, de jól leoltottál, jár a buksi simi. :)

2021. júl. 6. 21:36
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

Te tényleg ennyire sötét vagy? Használd a keresőt. Tudom, hogy mindenki hülye csak te vagy helikopter, de egyetlen kereséssel kb 100 cikk jön ki csak magyarul.

[link]

Biztos találsz olyat is ahol leírják, hogy a kis Lilike emiatt került korhazba vagy halt meg, de nem tudom miért nem elég annyi, hogy figyelmeztetnek rá. Amúgy mindenki a saját gyereket úgy szívatja ahogy akarja 🤷🏼‍♀️ Sajnos.

2021. júl. 6. 21:43
 17/19 anonim ***** válasza:
40%
Olyan cikket kértem te SÖTÉT ahol a kis Lilike emiatt kórházba került vagy bármilyen súlyos baja lett. Majd ha ilyennel alátámasztjátok az állításaitokat, akkor elhiszem, hogy borzalmasan életveszélyes ha -megint elmondom a gyengébbek kedvéért- egy BEVIZEZETT textilpelenkát LELÓGATOK a kupoláról 10 perc erejéig, hisz megtörténik a nagyvilágban. Mint ahogy tömegével vannak ilyen cikkek pl azokról a valóban tragikus esetekről, amikor emberek az autóban hagyják a gyerekeiket a tűző napon. Ameddig csak ilyen rémhírkeltő cikkekre futja az amúgy rendkívül hiteles indexes kompániától, addig nem tudom értékelni a próbálkozást 💁‍♀️
2021. júl. 6. 22:35
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
Figyelj azt csinálsz amit akarsz. Orvosok figyelmeztetnek a világ minden pontján, hogy NE csináld. Ha te ilyen okos vagy csináld. Mint mondtam nem valószínű hogy meghal, de hogy szarabbul fogja magat érezni a szükségesnél az tény. Ennyi. Szép estet.
2021. júl. 6. 22:45
 19/19 anonim ***** válasza:
41%
Google használata nélkül is tudom, hogy ha valamire (valakire) rásüt a Nap, az jobban átmelegszik, mintha árnyékban lenne. Ezért célszerű árnyékolni nyári napsütésben.
2021. júl. 6. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!