Tényleg van még olyan, aki képes letakarni akár egy textilpelussal a babakocsit, miközben kint 30 fokos hőség van?
Figyelt kérdés
Letakarva akár 40-45 fokos is lehet a babakocsi a pici babának, tényleg van még olyan szülő, aki ezzel nincs tisztában?2021. júl. 5. 22:10
1/19 anonim válasza:
Biztos, hogy van, mert a saját szememmel láttam. Tavaly is. E is értettem akkor sem. Józan paraszti ésszel sem logikus.
2/19 anonim válasza:
Azzal tisztában vagy, hogy a textilpelus egy lyukacsos, jól szellőző anyag? Tényleg van még olyan ember, aki ezzel nincs tisztában?
3/19 anonim válasza:
2 teljesen mindegy. A kérdezőnek igaza van. Azzal pl te tisztában vagy, hogy már egy sima szúnyogháló is mennyire elfogja a levegőt? Nem? Érdekes. Na a pelus sokkal jobban. Nem szellozik a babakocsi normálisan és megáll a levegő. Felforrósodik.
4/19 anonim válasza:
Ki se vittem ha ennyire meleg volt, csak este. A felét takartam le a nyílásnak, mert különban a szemébe sütött a nap és ordított.
5/19 anonim válasza:
Napsugárzás ellen árnyékolásnak használják.
A kisgyerek fejére is teszünk a Nap ellen sapkát nyári forróságban.
Valószínűleg sokkal jobban átforrósodna a babakocsi belső tere, ha a Nap érné, mintha le lenne takarva, így egyszerűen nem igazak a nyitókérdés kifejtésében leírt hőmérsékleti értékek.
6/19 anonim válasza:
Igen van.. Az egyik hülye sógornőm
🤦♀️ Persze hiába mondod neki, vagy azt hogy rendes tej helyett tápszert kellene adni a 8 hónapos gyereknek..
🤷♀️ Vannak bajok nála.
8/19 anonim válasza:
Sajnos én is láttam nem egy ilyen esetet. Nem szellőzik a textil pelenka, nagyon veszélyes lehet. A rovarok ellen van szúnyogháló, a nap ellen ernyő vagy napvitorla, de sokszor a babakocsi napellenzője is elég. Ezért nem értem, miért kell teljesen eltakarni szegény gyereket.
9/19 anonim válasza:
8 latod a válaszolok se hiszik el. Nagyon egyszerű. Honerot beteszed és szépen megnézed az A és a B opciót. Látszani fog szépen a különbség. A szellő meg nagy hőségben is sokat segít. Ezt fogod el szerencsétlen gyerek elől. Amúgy Ja ilyen hőségben nyilván ne délben sétáljunk.
10/19 anonim válasza:
Nyilván ne délben sétáljunk, ja amikor pl időre kell valahova menni ahova babakocsival megyünk mert pár perc séta, a nap olyan irányból tűz, hogy esélye nincs semmilyen napellenzőnek akkor mit csinál itt a sok okos? Grillcsirkét a gyerekből? Az valóban jobb mint a benedvesített textilpelenka a kupoláról lelógatva… Ennyi gyökeret komolyan, és úgy tesztek mintha a babák miatt aggódnátok, közben csak okoskodni akartok. Soha az életben nem hallottam még olyan esetről, hogy baba kórházba került / meghalt volna mert a hülye szülei textil pelenkát tettek a babakocsira, erre itt 1-2 oktondi olyan elánnal nyomja az ítélkezést, mintha minimum akkora bűnt követne el aki ilyet csinál mintha a kocsiban hagyná a gyerekét a tűző napon, megáll az eszem, hogy lehet ennyire unatkozni 🤦♀️🤦♀️ És minden évben nyáron hetente van egy ilyen kérdés, de olyat még soha senki nem kommentált, hogy bizonyítottan ilyentől baja lett egy gyereknek, ja, mert ilyen nem történt, “aggodalmaitok” ellenére sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!