Mit tegyek, hogyha 3 éves gyerekem még mindig nem teljesen szobatiszta?
Akkor mehet oviba, ha szobatiszta nappalra. Sok helyen pl ha mondjuk valaki otthon van másik kisebb testvér miatt, akkor meg azt kérik (amúgy k.vara nem keres hanem kijelentés) hogy vidd haza délben. Vagy ha nem alszik délben, akkor is. Tisztaban vagyok vele, hogy igazságtalan de semmit nem lehet vele tenni. Ha nemet mondasz akkor szépen felhívnak délben, hogy fosott, csipas, tusszog.
Nem gondolom, hogy mindenhol van bölcsőde de mivel nem írta a kérdező, hogy nincs, ezért nincs okom feltételezni ezt. Sőt.. ezt írta: 'és vigye le bölcsibe' ami számomra annyit jelent, hogy van és egy helyen van az ovival. Szóval 19es, kar szaporitanod a szót azért mert nem tudsz értelmezni fel oldal írott szöveget.
21#
Én se tudok igazat adni neked.
Nem mindenhol ilyen debilek mint ahogy leírod. Ez igaz a bölire is ahogy írtam. 🤷♀️ Én nem a kérdezőre írtam, a bölit hanem általánosságba, mert imádom mikor mindig akad 1 ember aki ezt - bocs- beböfögi, és még mindig aokan nem értik meg, hogy nincs mindenhol bölcsi. Ott ahol nincs, de a szülőnek kellene visszamennie dolgozni, de a gyerek még nem szobatiszta azt akkor is kötelesek felvenni ha fejre állnak.
Nekem 3.5 évesen ment oviba az első lányom. 2 héttel előtte lett nappalra pisire szobatiszta. Kakira csak 4.5 évesen. Minden szó nélkül normálisan le tudtam kommunikálni az ovival. Tisztában voltak vele, és elfogadták hogy, ez van úgy, hogy én kistesóval voltam otthon.
Saját magamtól hoztam haza ebéd után mert 4 éves kora óta nem alszik, így minek szenvedjen ott?
A középső gyermekemet 1 évvel előbb 2.5 évesen bevették szintén még pelusosan. Úgy, hogy én veszélyeztetett terhesen voltam itthon. 2 hónap alatt letette a pelust teljesen.
🤷♀️ Való igaz, hogy ne egy városi 60 fős ovit képzelj el. De javarészt kommunikáció kérdése.
Még mindig NEM ÉRTEM, mi köze van a pelusba kakilásnak az ovihoz!!
Áruljam el? Semmi.
Előfordul, hogy egy ovis reggelente vagy esténként pelusba kakil.
Az oviban meg egész nap jár szépen wc-re pisilni.
Nagyon jól megfér egymás mellett a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!