Mit tegyek, hogyha 3 éves gyerekem még mindig nem teljesen szobatiszta?
De MIÉRT kell ezt tudnia az óvónőnek? Miért?
Kakiljon az a gyerek este, mint minden más gyerek, aki pelusba nyomja.
Komolyan, nem értelek!!
Tudtommal nem dolga az óvónőnek a pelenkacsere. És a többiek csúfolnák a pelenka miatt.
Nem mindig este kell neki.
A kakit lehet időzíteni nagyon szépen. Megpróbálja reggel. Ha nem megy, akkor délután, miután hazaértetek.
Értsd meg, hogy ez otthoni téma.
Az óvónőnek nincs köze hozzá.
Bár az ovi "feltétele" a szobatisztaság, igazából sehol nincs törvényileg leírva, hogy pelusos gyereket nem vesznek fel, vagy az, hogy nem cserélhet az óvónő pelust
Az sajnos megint más van e benne annyi empátia, hogy nem hagyja a gyereket a szarban.
igazából belegondolsz mennyivel több munka letolni a pelusbugyit kitörölni a fenekét mint mikor ráül a wcre és ki kell törölni ugyan úgy?
Nem fog cserélni az óvónő pelenkát. Ez felénk is így van. De nem is ertem, hogy akkor miért nem bölcsődébe jár a gyereked.
Mondjuk mindettől függetlenül nem kellene így hozzaallnod. O is érzi hogy ez téged zavar és valszleg emiatt már őt is zavarja. Nem tudom miért jó ez és kinek... értem én hogy neked az lenne az ideális ha a gyereked a wcbe csinálná és semmiképpen nem úgy ahogy szerinted nem normalis de ettől még, hogy te elvarsz valamit amire ő nem képes, attól neki ez nem fog idő előtt menni. Ezzel a hisztériával még inkább rosszabb lesz a helyzet. Sztem higgadjal le, johogy nem már megvered hogy ne a pelenkába szärjon. Éppen az olyan gyerekeknek van ezzel baja általában akinek az anyja egy idegbeteg görcs már bocs. Az irrealis elvarasaiddal a turelmetlensegeddel már most megnyomoritittad a gyereket, gratulálok..l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!