Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogyha 3 éves...

Mit tegyek, hogyha 3 éves gyerekem még mindig nem teljesen szobatiszta?

Figyelt kérdés
Pisilni wc-be pisil, de még mindig pelenkába kakil. Azt akarom, hogy ne oda kakiljon. Mivel vehetném rá a normális szobatisztaságra?
2021. júl. 4. 20:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

De MIÉRT kell ezt tudnia az óvónőnek? Miért?

Kakiljon az a gyerek este, mint minden más gyerek, aki pelusba nyomja.

Komolyan, nem értelek!!

2021. júl. 4. 22:22
 12/25 A kérdező kommentje:

Tudtommal nem dolga az óvónőnek a pelenkacsere. És a többiek csúfolnák a pelenka miatt.

Nem mindig este kell neki.

2021. júl. 4. 22:27
 13/25 anonim ***** válasza:
72%

A kakit lehet időzíteni nagyon szépen. Megpróbálja reggel. Ha nem megy, akkor délután, miután hazaértetek.

Értsd meg, hogy ez otthoni téma.

Az óvónőnek nincs köze hozzá.

2021. júl. 4. 22:32
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

Bár az ovi "feltétele" a szobatisztaság, igazából sehol nincs törvényileg leírva, hogy pelusos gyereket nem vesznek fel, vagy az, hogy nem cserélhet az óvónő pelust

Az sajnos megint más van e benne annyi empátia, hogy nem hagyja a gyereket a szarban.

igazából belegondolsz mennyivel több munka letolni a pelusbugyit kitörölni a fenekét mint mikor ráül a wcre és ki kell törölni ugyan úgy?

2021. júl. 4. 22:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A pelenka veszélyes hulladékmak minősül, külön kell tárolni stb és erre az óvodának nincs kapacitása.
2021. júl. 5. 00:22
 16/25 anonim ***** válasza:
96%
Szegény gyerek, te jó ég...Milyen ideggel és türelmetlenül nyilatkozol róla? Nem csodálom, hogy még nem szobatiszta, ha ilyen anyja van. Amúgy, ha szükséges, az oviban is kicserélik neki, hiszen felvették. Ha ez gondot jelent, akkor nem értem, miért nem tartották még vissza bölcsiben. Amúgy meg teljesen normális, picit később érő tipus, de ha téged inkább foglalkoztat mások véleménye, mint a saját gyereked lelkivilága, az inkább probléma.
2021. júl. 5. 05:23
 17/25 anonim ***** válasza:
Az én gyermekem nemrég töltötte a 3at és kb másfél hete kezdtük a bilire szoktatást. Pisilni már tud, kakilni viszont nem. Nem erőltetem nála, majd eljön ennek is az ideje. Első szülőin az ovi megmondta, hogy nem gond, ha még a gyerek nem teljesen szobatiszta, de pelenkát nem cserélnek, így pelus nélkül kell lennie, aztán max többet kell mosnom majd ruháit.
2021. júl. 5. 07:06
 18/25 anonim ***** válasza:
61%

Nem fog cserélni az óvónő pelenkát. Ez felénk is így van. De nem is ertem, hogy akkor miért nem bölcsődébe jár a gyereked.

Mondjuk mindettől függetlenül nem kellene így hozzaallnod. O is érzi hogy ez téged zavar és valszleg emiatt már őt is zavarja. Nem tudom miért jó ez és kinek... értem én hogy neked az lenne az ideális ha a gyereked a wcbe csinálná és semmiképpen nem úgy ahogy szerinted nem normalis de ettől még, hogy te elvarsz valamit amire ő nem képes, attól neki ez nem fog idő előtt menni. Ezzel a hisztériával még inkább rosszabb lesz a helyzet. Sztem higgadjal le, johogy nem már megvered hogy ne a pelenkába szärjon. Éppen az olyan gyerekeknek van ezzel baja általában akinek az anyja egy idegbeteg görcs már bocs. Az irrealis elvarasaiddal a turelmetlensegeddel már most megnyomoritittad a gyereket, gratulálok..l

2021. júl. 5. 07:08
 19/25 anonim ***** válasza:
58%
Még mindig azt hiszi mindenki, hogy van böli mindenhol, pedig dehogy van.
2021. júl. 5. 07:41
 20/25 A kérdező kommentje:
És akkor mégis mikor menjen oviba? 5 évesen?
2021. júl. 5. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!