Mit tegyek, hogyha a gyerek apja eddig le se kakkantotta a gyereket, most meg foglalkozni akar vele és nem hagy békén?
Van egy 4 éves lányom.
Amikor elhagyott engem egy másik nőért terhesen, akkor én mondtam neki, hogy ő a gyerekével a kapcsolatot mindig tarthatja, ha akarja.
A lányomnak 4 évig nem volt apja. Csak anyja. Az apja havonta eljött fél-egy órára eljátszott a gyerekkel, azon kívül semmi érdemlegeset nem tett. Sose vitte orvoshoz, sose maradt itthon vele, sose beszélgetett, sose vitte magával sehova.
Most van egy új nője, aki viszont akarna a gyerekemmel foglalkozni, ezért rávette az exemet, hogy menjen el a bíróságra és követelje az 50-50%-os gyerekfelügyeletet. Ezt el is utasították. De most azt akarja, hogy minden hétvégét nála töltsön a gyerek, és hétköznap többször ott aludjon náluk. Amit én nem akarok, mert 1. Nem az apjával van a gyerek (le se kakkantja), hanem a mostohaanyucival. 2. Ha eddig csak havonta fél-egy órára kellett neki a gyerek, akkor most már ne kelljen neki többre, amikor szobatiszta, átaludja az éjszakát és nem sír.
Mit tehetek?
Amúgy van egy facebook videó, még mindig fent van az oldalán. Live-oltak az új barátnőjél 40 percet. Abban a 40 percben 5-6x úgy leteremtette a gyereket, hogy "Maradj csendben, mert most apa beszél!". Kérdezem én: ha ott van havonta 2-3 órát a gyerek délután, délelőtt egész nap óvodában van, akkor délután életbe vágóan fontos felvetetni a nőjével egy 40 perces videót? Mert ha arról lett volna szó, hogy a gyerekkel legóznak benne vagy valami, még valamilyen szinten megérteném. De ott cigiztek a live-ba és munkahelyen történt balesetekről beszélgettek a nézőkkel.
Az új nő miért akar a gyermekeddel foglalkozni ?
Tegyük fel h megengeded amit szeretne apuka ( én nem engedném,egyet értek veled )
Na de ha az új nő lelép ?
Akkor újra nem fogja apukát érdekelni a gyerek ?
Nagyon megviselné szerintem
Jól teszed ha nem engeded,mivel azt írtad h eddig nem foglalkozott túlzottan vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!