Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az nem öli meg a szexuális...

Az nem öli meg a szexuális életet, hogy nem akkor szexeltek, amikor kedvet kaptok hozzá, hamem akkor lenyomtok egy gyors menetet, amikor a gyerek alszik?

Figyelt kérdés

Hogy lehet úgy nemi életet élni, hogy akkor van szex, amikor a gyerek alszik, és ha felsír, akkor abban a pillanatban abba kell hagyni?

Főleg azoknál hogy mehet parancsszóra a szex, akiknél ott alszik a gyerek a szobájukban, ágyukban és ki kell menni konyhába, fürdőbe, wc-be szexelni?

2021. júl. 2. 18:13
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
75%
Azért a hosszú kapcsolat, házasság, gyerekvállalás nem igazán a frenetikus, spontán szexről szól, ez van, gyerek nélkül is lankad a vágy ha valakivel 10 éve együtt vagy.
2021. júl. 2. 18:40
 12/31 anonim ***** válasza:
48%

" gyerek nélkül is lankad a vágy ha valakivel 10 éve együtt vagy"

Ezt így nem mondanám, legalábbis akkor mi ellenpéldák vagyunk. 12 éve együtt. Igen, voltam "visszafogottabb" időszakok, inkább hullámzást figyeltem meg, de egyenes arányú csökkenést nem. Több, nehezebb munka, 1-2 gyerek születése idején picit lecsökkent, majd utána ismét feljebb mozdult a vágy és a gyakoriság is. Jó ideje vezetem is app-ban, szóval ezt objektíven mondom :)))

2021. júl. 2. 18:48
 13/31 anonim ***** válasza:
77%
Vajon ugyanaz a gyermektelen kérdezgeti ezeket a marhaságokat mostanában?
2021. júl. 2. 19:31
 14/31 anonim ***** válasza:
30%
Akinél 10 év után lankad a vágy, azt sajnálom, nálunk pont nem. És nem, a gyerekek sem ölik meg a vágyat, ugyanolyan spontán és kreatív a szexuális életünk, mint előttük. 😄
2021. júl. 2. 20:11
 15/31 anonim ***** válasza:
60%
27 éve együt vannak nagyok meg egy 2 éves megoldjuk még most is, régen több volt, de azért heti 3-4 meg van.
2021. júl. 2. 20:13
 16/31 anonim ***** válasza:
73%
14 hogyan lenne már ugyanolyan spontán? Azt jelenti a spontán, hogyha reggel nyolckor, vagy délután kettőkor van kedved, akkor csinálod. Ha gyereked van, az enni akar, kakál, pisil, játszani akar, vagy csak egyszerűen ott van a másik szobában és gondolom olyankor azért nem állsz neki szexelni, amikor ő is ott van. Marad az este, amikor lefektetted, a kérdés pont erre irányult.
2021. júl. 2. 20:48
 17/31 anonim ***** válasza:
37%

Nekünk 2 éves lesz a lányunk, talán eddig 2x volt, hogy abba kellett hagyni mert sírt.

Heti 3-4x vagyunk együtt.

Amíg baba volt egyszerű volt, sokat aludt, így napközben is meg lehetett oldani.

Utána meg esténként vagy reggel.

Pl mikor kB 8 hónapos volt, még kelt hajnalban, utána befekudtem a férjem mellé és egy kis reggeli indító szex 😁

Napközben hétvégén délutáni alvás időben szoktunk hosszabban szexelni. Ez kb 2-2 5 óra. Jó kis szex + mi is szundizunk néha kicsit 🙂

Nálunk a kislányunk külön alszik, így nappali, háló, konyha, fürdő... rendelkezésre áll, bár többnyire az ágyat preferáljuk mindketten.

2021. júl. 2. 21:27
 18/31 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó vagyok...

Egyebkent Hozzatenném, nekünk több szinte a szex mióta gyerek van, mert én előtte napi 10 órát dolgoztam + utazás, tehát konkrétan még jóval kevesebb időnk és lehetőségünk volt szexelni + fáradtabb is voltam.

2021. júl. 2. 21:29
 19/31 anonim ***** válasza:
73%

Velünk alszik a gyerek egy szobában, bár nem közvetlenül az ágyunk mellett, így nem érzem kellemetlennek, hogy mi az ágyban éppen mit csinálunk. Most 11 hónapos, anyósom eddig többször zavart meg minket akció közben, mint ő, mert hamarabb beállított, mint ahogyan az meg volt beszélve :D A gyerek miatt eddig még nem kellett egyszer sem, vagy nagyon max egyszer abbahagyni. Nekünk nem öli meg a szexuális életet, gyerek előtt is inkább a délutáni-esti órákban estünk egymásnak, szóval most is simán megoldjuk akkor. Elvégre van délutáni alvása és este is alszik néha valamennyit.

Na meg, most nem azért, de akik kívánják és szeretik egymást, ott ilyen kis apróság, hogy meg kell várni, amíg nyugiban lehetnek, nem akadálya a szexuális életnek.

2021. júl. 2. 21:34
 20/31 anonim ***** válasza:
96%
Kényszerből nem vagyunk együtt. Ha lenne lehetoi, de épp nincs kedvünk, akkor nem szexelünk. Ha van lehetőség és kedv is, akkor igen. Szóval nem, nem öli meg a nemi életünket.
2021. júl. 2. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!