Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is szokott erre gondolni?

Más is szokott erre gondolni?

Figyelt kérdés

Hogy ha össze jön a gyerek az mennyi pénzbe fog kerülni amíg felnő és azt a pénzt mennyivel hasznosabb dolgokra lehetne költeni.

Meg mi van ha hálátlan lesz a gyerek vagy bűnöző esetleg politikus és akkor lehet szégyenkezni

2021. júl. 2. 15:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Na azért a te pénzedet a gyerekre költeni egy vicc, sose hálálja meg meg ha felnő elköltözik nem olyan mint egy kutya hanem hálátlan
2021. júl. 2. 17:16
 12/22 anonim ***** válasza:
86%

Nem is azért költöm a gyerekre a pénzem, mert hálát várok... nem ő kérte, hogy megszülethessen, mi akartuk őt. Az hogy felnőttként mennyire lesz hálás és jó ember az attól függ mi milyenre neveltük, és milyen példát látott.

Neked nem kell gyerek, ilyen egyszerű.

2021. júl. 2. 17:34
 13/22 anonim ***** válasza:
71%

Mire volt jó ez a kérdés?

Csak provokálni akarsz hülyeséggel.

2021. júl. 2. 19:21
 14/22 A kérdező kommentje:
Ha nektek nem tetszik egy kérdés akkor az mindjárt provokáció..
2021. júl. 2. 19:25
 15/22 A kérdező kommentje:
Lehetőleg moderáltass is ki mert nem tetszik amit kérdeztem
2021. júl. 2. 19:27
 16/22 anonim ***** válasza:
86%

"Na azért a te pénzedet a gyerekre költeni egy vicc"

Miért kinek a pénzét kéne a gyerekre költeni, a szomszédét? Ne beszélj már ökörségeket. Vagy szerinted hogy kéne? Megszülöm, majd közlöm vele, hogy tartsa el magát, vagy éhezzen és járjon pucéran?

Remélem te is minden fillért visszafizetsz anyádéknak amit valaha rádköltöttek, ha már így tudod a frankót.

2021. júl. 2. 19:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

#14 csak közlöm, hogy tök normális választ adtam amíg be nem írtad a baromságodat...

"Na azért a te pénzedet a gyerekre költeni egy vicc, sose hálálja meg meg ha felnő elköltözik nem olyan mint egy kutya hanem hálátlan"

Pont lecarod azt, amit mások válaszolnak, így 0 értelme volt ezt megkérdezned...

2021. júl. 2. 19:38
 18/22 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk nem értem, minek rabolja el az idejét valaki a gyereknevelés topikban, miközben a hasznos dolgaival is törődhetne?
2021. júl. 2. 20:35
 19/22 A kérdező kommentje:
de miért kellene nekem gyerekre áldoznom a fiatalságomat, pénzemet időmet amikor úgyis az a vége hogy felnő párt talál és elköltözik utána max én leszek majd a megtűrt személy az életébe?
2021. júl. 2. 23:19
 20/22 anonim ***** válasza:
71%
A lényeg, hogy nem kell. Senki nem kényszerít, moért hosztizel?
2021. júl. 2. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!