Más is szokott erre gondolni?
Figyelt kérdés
Hogy ha össze jön a gyerek az mennyi pénzbe fog kerülni amíg felnő és azt a pénzt mennyivel hasznosabb dolgokra lehetne költeni.
Meg mi van ha hálátlan lesz a gyerek vagy bűnöző esetleg politikus és akkor lehet szégyenkezni
2021. júl. 2. 15:07
1/22 anonim válasza:
Igen. Ha a pár egyik tagja sem érzi azt a nagy vágyat a gyerek iránt szerintem természetes hogy belegondolnak ebbe.
2/22 anonim válasza:
Nekem ez eszembe sem jut. Nyilván az anyagiakra szoktam gondolni, de nem arra, hogy hasznosabbra is költhetném.. a többi fel sem merül bennem.
3/22 A kérdező kommentje:
Nekem még az is eszembe jut hogy azt az időt magamra is költhetem amit a gyerekre kellene pl el megyünk kirándulni vagy utazni
2021. júl. 2. 15:33
4/22 anonim válasza:
Kérlek soha vállalj gyereket!!!!!!!!
De komolyan! Mindenki szarul járna, de főleg az az ártatlan gyerek. És ilyen szülő mellett tuti bűnöző lenne.
5/22 anonim válasza:
Igen, én is így gondolom, de nem is fogok szülni. Soha. :)
6/22 anonim válasza:
Nem, nem szoktam nagyon ezen gondolkodni. Nekem örömöt okoznak a gyerekeim. Nagyobb örömöt, mint a " hasznosabb" tárgyak.
7/22 anonim válasza:
Én is szeretek kirándulni, és viszem a gyereket, azért a kirándulás nem olyan dolog amit gyerek mellett nem lehet csinálni. A pénz meg, hát igen, aki önző és csak az fontos amit magának vesz ne szüljön, én boldogabb vagyok attól ha a gyerekeknek veszek mint magamnak.
8/22 anonim válasza:
Gondolom, akiben ilyen felmerül, az nem akar gyereket. A párom, aki mindig mérlegel, hogy mi éri meg, még soha nemet nem mondott a gyereknek semmire, pedig volt, hogy már a fejemet fogtam, hogy ez most tényleg a kukába dobott pénz.
9/22 anonim válasza:
Nem, nem sajnálom a gyerekre a pénzt. Persze minden százezres vackot nem veszek meg fölöslegesen, de ami létszükséglet azt megkapja, ez egy percig se kérdés.
És neki ugyan olyan szívesen vásárolok, mint magamnak.
10/22 anonim válasza:
Amíg nem akartam gyereket, addig az anyagi részére igen.
Most, hogy szeretnék és terhes is lettem, teljesem mások a prioritások.
Mása fontos, máshogy gondolok a pénzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!