Milyen kislány nevet lehet Medinek becézni?
#9 Én meg Borbála vagyok, pedig Szent Borbálát a saját apja fejezte le miután napokig kínozták. Ez se egy lélekemelô történet, de ugyanúgy csak egy mese, mint a görög mitológiás. Ilyen alapon a régi nevek vagy felét ki lehetne zárni. Azt meg, hogy milyen nevû bûnözô kerül pár év múlva a hírekbe, senki sem tudja megjósolni. Lehet, hogy a kérdésben szereplô kislány már megszületett, mikor az az eset történt. Akkor most változtasson nevet?
Amúgy szerintem a Madlent is lehet Medinek becézni.
Úristen! Akkor József Attila miatt vonjuk ki az Attilát, mert ő meg 9 évesen öngyilkos akart lenni.
Csáth Géza miatt ne adjuk senkinek a Géza nevet, mert Csáth Géza meggyilkolta a családját, majd végzett önmagával is.
Christopher Watts meggyilkolta a családját, akkor se a Christopher, se a Christofer nevet ne adjuk senkinek, sőt, változtassuk meg a Magyarországon élő Krisztofereket, Krisztiánokat Mézesbödönre, nehogy valaki kedvet kapjon a családja kinyírásához.
Tényleg nagyon jó lenne, hogyha a név döntené el azt, hogy kiből lesz gyilkos meg kiből nem, és akkor a névadással elkerülhetőek lennének az ilyen tragédiák, de sajnos nincs így.
Goldmund, sokan írták már, hogy picikét hanyagolnod kellene az oldalt, mert egyre betegebb hozzászólásaid vannak, ami most be is bizonyosodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!