Milyen kislány nevet lehet Medinek becézni?
Figyelt kérdés
Ma hallottam, ahogy egy kislányt Medinek hívott az anyukája. Kiváncsi lennék, hogy melyik nevet szokták így becézni, mert még sosem hallottam.2021. júl. 1. 23:15
2/18 anonim válasza:
Osztálytársamat Médeának hívták, de sokszor Medinek vagy Médinek szólították.
3/18 anonim válasza:
Magyar kislány volt?
Ha igen, esetleg Medina.
4/18 anonim válasza:
Hát én eddig csak a Médeát és a Mendi nevet hallottam, hogy Medinek becézik.
6/18 anonim válasza:
Esetleg nem magyar neve van és Madeleine? Maddy?
8/18 A kérdező kommentje:
Valószínűleg Médea lesz, mintha ezt is mondta volna az anyukája, csak nem is tudtam, hogy van ilyen név.
2021. júl. 2. 00:13
9/18 anonim válasza:
Nem tudtad? Pedig van egy hírhedt Médea is: az aki halálra éheztette a gyerekét pár éve. Nyilván a görög mitológiai Médeiából jött ez a név, ez a mitológiai alak pedig szintén meggyilkolta saját két gyermekét.
Nem tudom, aki adta a nevet a gyereknek tisztában van-e ezekkel a mögöttes tartalmakkal, én mindenesetre viszolyognék ettől a névtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!