Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye hogy nálam...

Mennyi az esélye hogy nálam maradhasson a fiam?

Figyelt kérdés
Párommal meg romlott a kapcsolatunk.Volt hogy minden rendben volt jól éreztem magam a kapcsolatban. De egyre több hogy nem. Csak sajnos a ház az övé hiba költöttem ide minden pénzt amit kerestem ennek nyoma sincs. 2.5 éves a fiunk. Csak gyest és családi a jövedelmem ami valjuk be semmire se elég. Anyumék itt vannak de ők nem a legjobb körülmények közt élnek. A párom nem engedné hogy velem legyen a fiam. De én nélküle nem megyek. Igy a bíróság neki ítélné?
2021. jún. 30. 21:22
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok. Dolgoztam mielőtt terhes lettem németországban csak volt sajnos ahol bele mentem abba hogy nem jelentenek be mert jól kerestem. Most már mindegy. Mikor kiderült hogy babát várok haza kellett jönnöm. Ezért sajnos tényleg függök tőle anyagilag.
2021. jún. 30. 23:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
És ha mindig későig dolgozik és keveset van otthon, akkor mégis hogyan nevelné ő a gyereket? Akarná egyáltalán, vagy ezt csak te találtad ki? Kezdj el munkát keresni, és utána tegyél lépéseket, ha már tudod biztosítani a gyerek és a magad megélhetését.
2021. júl. 1. 00:04
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ilyet nem találok ki.
2021. júl. 1. 01:49
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Szeptemberig kell várj csak és meg lesz oldva a gyerekfelvigyázás oviban míg te dolgozol.

Annyit összehúzott fenékkel is kibírsz, amúgy se 2 perc alatt dönt a bíróság...

Már most elkezdenék munkát keresni

2021. júl. 1. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!