Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye hogy nálam...

Mennyi az esélye hogy nálam maradhasson a fiam?

Figyelt kérdés
Párommal meg romlott a kapcsolatunk.Volt hogy minden rendben volt jól éreztem magam a kapcsolatban. De egyre több hogy nem. Csak sajnos a ház az övé hiba költöttem ide minden pénzt amit kerestem ennek nyoma sincs. 2.5 éves a fiunk. Csak gyest és családi a jövedelmem ami valjuk be semmire se elég. Anyumék itt vannak de ők nem a legjobb körülmények közt élnek. A párom nem engedné hogy velem legyen a fiam. De én nélküle nem megyek. Igy a bíróság neki ítélné?
2021. jún. 30. 21:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
73%

Nagyon nehéz helyzetben van ilyenkor egy anya.

Ha magánál tartja a gyereket önző, ha nem akkor lepasszolja, eldobja.

😥

Amúgy nem dobhat ki a házból. Ha megpróbálja, még rendőrt is hívhatsz!

Mindegy hogy kié a ház, még gyerek nélkül sem zárhat ki csak úgy (ismerősömék falujában volt ilyen. Élettársát akarta kirakni mert egy vállalhatatlan alkoholista, és még ő hívott rendőrt, akik utasították a kedves élettársat h nem zárhatja ki a másikat).

Váljatok el és élhettek ugyanúgy mindannyian a házban, amíg talpra nem állsz. Car helyzet, de jobb mint gyerek nélkül a hajléktalanszálló.

2021. jún. 30. 22:11
 12/24 anonim ***** válasza:
66%

Ezek egyáltalán nem olyan dolgok ami miatt nem neked ítélné a bíróság.

hidd el sokkal rosszabb körülmények közé haza engednek putriba babákat (sajnos).

Én mondjuk - és ez csak is saját vélemény- nem adnám fel olyan könnyen a házasságom. A végsőkig harcolnék érte. Manapság könnyebb eldobni egy kapcsolatot, elválni, mint folyamatosan energiát belefektetni ápolni, oda figyelni valamint megjavítani.

De ez én vagyok. Természetesen nekem is van egy határ amikor azt mondanám itt most elég, de csak is akkor ha megpróbáltam rendbe hozni és nem ment.

2021. jún. 30. 22:13
 13/24 anonim ***** válasza:
92%

Ilyen körülmények miatt nem fogják elvenni.

A bíróság nem fogja számszerűsíteni, hogy ki tud több dolgot megvenni a gyereknek. Te vagy az anyja, itthon ez még számít (hogy ez jó vagy rossz azt nem tudom, csak azt h így van), nálad fog maradni, ha elmész a szüleidhez.

2021. jún. 30. 22:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
#12 ha a fószer nem akarja elismerni, hogy bármi jár a feleségének a házból, hogy bármit is fizetett a házba, akkor az már elég sokat elárul a helyzetről.
2021. jún. 30. 22:15
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk összeházasodva 2014-óta élünk eggyütt mindig voltak hullám völgyeink de valahogy mindig túl siklottunk. De mostanában sokat dolgozik szinte este jár haza. És mindig beleköt valamibe ebből jönnek a veszekedések, mindent hozzám vagdos én hülye vagyok stb... Pedig én tényleg probálok helyt állni mosok főzök takaritok. Az udvaron is meg csinalom amit tudok. Ma pl. három negyed 8 kor haza ért és úgy volt hogy sütünk a kemencénkbe,( ő begyújtott elment vissza dolgoznién fűtöttem a kemencét sose figyeltem annyira hogy fűti fel én túl fűtöttem) igen tudom elcsesztem de akkor is ahogy lereagalta kiabált hogy ennyitt se lehet rám bízni semmihez nem értek stb...igazából ebből fakadt most ez a kérdés mert én már nem tudom mit csináljak.

Bölcsibe sajnos nem tudom adni kisfaluban lakunk csak ovi van. Szeptemberben kezdi az ovit.

2021. jún. 30. 22:30
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
És vele amúgy már próbálták erről beszélni? mármint értem én hogy veszekedtek. Nyilván ő is tisztában van azzal hogy mi a bajod. Neki is nyilván van baja, de volt olyan hogy beszéltek erről amikor nem veszekedtek? Nyilván ennyi leírásból nem lehet megítélni hogy mi a helyzet nálatok de azért én is lehet futnek még pár kört mielőtt elcuccolnal gyerekestol. Amúgy ha nála maradna és O ahogy írod reggeltől estig dolgozik, gondolod jobban el tudná látni..? Vagy másik kérdés.. szeretné ha neki kellene ellátni? Nyilván akkor nem tudna dolgozni reggeltől estig.
2021. jún. 30. 22:38
 17/24 A kérdező kommentje:

Beszéltünk róla de ő úgy gondolja ő tökéletes. Amikor nem veszekszünk elvagyunk. De tudom nagyon jól hogy ha nem lenne közös gyerek már nagyon rég elmentem volna.

Ma is azt mondta mehetsz anyádhoz mondtam neki ok de nem egyedül azt mondja a fiúnkat nem vihetem. Ezt mindig mondja ha összeveszünk.

2021. jún. 30. 22:50
 18/24 A kérdező kommentje:
Én nem mondom hogy bennem nincs hiba de én ezt nagyon igazságtalannak érzem ahogy sokszor bánik velem.
2021. jún. 30. 22:51
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Itt jön az, hogy nem vagy tőle anyagilag független.

Az írásodból úgy sejlik, fiatal vagy és nem dolgoztál, vagy nem túl sokat a gyermekvállalás előtt.

Sajnos sok férfi ilyen, azt hiszi, mindent megengedhet magának, mert ő a családfenntartó.

Legnagyobb butaság, hogy más házába belefektettél úgy, hogy 0 tulajdonrészed van.

Én a helyedben ügyvéddel egyeztetnék. Én sem léptem, csak mikor vele konzultáltam.

2021. jún. 30. 23:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeptemberben kezdi az ovit, miért nem tudsz addig várni türelmesen? Aztán munkát keresni és megfigyelni, hogyan viselkedik ebben a helyzetben a párod.
2021. jún. 30. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!