Párommal meg romlott a kapcsolatunk.Volt hogy minden rendben volt jól éreztem magam a kapcsolatban. De egyre több hogy nem. Csak sajnos a ház az övé hiba költöttem ide minden pénzt amit kerestem ennek nyoma sincs. 2.5 éves a fiunk. Csak gyest és családi a jövedelmem ami valjuk be semmire se elég. Anyumék itt vannak de ők nem a legjobb körülmények közt élnek. A párom nem engedné hogy velem legyen a fiam. De én nélküle nem megyek. Igy a bíróság neki ítélné?
Azért ez nem így működik ahogyan a párod gondolja.
Ssak abban az esetben kapná ő meg ha Te súlyosan veszélyeztetnéd testi lelki fejlődését.
Alkoholista, drogos mentális beteg lennél aki ön és közveszélyes.
Valamint ha képtelen lennél ellátni, tehát nem tudnál lakhatást biztosítani.
2021. jún. 30. 21:31
2/24 anonim válasza:
Hát sztem amúgy neki kellene gyerektartást fizetni te meg elmehetsz akar dolgozni is...
2021. jún. 30. 21:34
3/24 anonim válasza:
Normál esetben az anyának ítélik a gyereket, hacsak nem áll fenn veszé-lyeztető körülmény. De kérdés, miylen lakhatást tudnál biztosítani a gyereknek? Írod, hogy a szüleid sem a legjobb körülmények között élnek. Nyilván te is a legjobbat akarod a gyereknek. Annyira ördögtől való lenne a megszokott környezetében, az apjával hagyni addig amíg talpra nem állsz? Tudom tudom, anya vagy és nem mész nélküle, de azért én átgondolnám ezt a helyedben. Ha talpra állsz, utána is magadhoz tudod venni és addig is látogathatod.
2021. jún. 30. 21:43
4/24 anonim válasza:
Utolsó neked nincs gyereked gondolom...
Egyet értek első kettővel. Nem fogják tőled elvenni,csak ha utcára mész vele. Az apja meg pattoghat,ha mész,a gyerekkel mész. Ő meg fizet gyt-t.
2021. jún. 30. 21:52
5/24 anonim válasza:
Kedves 4, most tévgedtél. Van gyerekem. És úgy gondolom, ilyen helyzetben nem attól leszek szuperanya, hogy magammal viszem a nyomorba. Lehet nyomni a kis piros x-et, hajrá.
2021. jún. 30. 22:00
6/24 anonim válasza:
Azt kell nézni mi a legjobb a gyereknek. Nem az anyának...
2021. jún. 30. 22:01
7/24 anonim válasza:
Akkor reméljük te sosem kerülsz olyan helyzetbe,hogy lepasszold a gyereked. Attól leszel jó anya,hogy harcolsz érte és nem dobod el
A kérdező elmegy dolgozni és beadja a gyereket bölcsibe....jaaa hogy te nem ezt tennéd inkább...értem
2021. jún. 30. 22:03
8/24 anonim válasza:
Beza egyet kell, hogy értsek az 5 válaszóval.
Mérlegelni kell, nem önzőnek lenni.
Ha tudom, hogy nem tudnék neki átmenetileg megadni mindent, nem tudnám etetni ruházni, biztosítani a legalapvetőbb dolgokat az apja viszint igen, akkor ugyan nehezen, de józan paraszti ésszel amíg talpra nem állok, maradna ott.
2021. jún. 30. 22:03
9/24 anonim válasza:
7 jaa hogy az elfelejted, hogy sok helyen nincs bölcsi... 🤔
2021. jún. 30. 22:04
10/24 A kérdező kommentje:
A rossz körülményt úgy értem, hogy nem annyira nagy a rend na meg anya beengedi, kutyát, macskát,bent cigiznek. Igazából ezek engem is nagyon zavarnak, de elfogadtam hisz nem élek vele de így nem tudom merjek e lépni. Hisz nálunk meg van mindene a fiamnak rend tisztaság, apukának válalkozása ő sokkal jobb körülményt tud biztosítani a fiamnak ezért félek hogy ő kapná meg a gyermeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!